Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gizmo94
üzenetére
Ó ez megesik nekem 1,5 is volt már működött akkor is,újra raktam akkor megint kevesebbet evett,de volt olyan mikor friss firefox jött ki akkor összeomlott de a következő frissítésnél meg semmi gond nem volt.Sokan csodálkoztak mikor fel raktam mennyi ramot zabál nálam,van akinél keveset de sokan vannak akiknél zabál rendesen most nálam zene hallgatás és jó pár oldal megnyitva 800 000K,de minden megy simán.Vagy rakd újra vagy a profilodat töröld és csinálj újat,vagy még egy ötlet próbáld ki a cyberfoxot,én szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

KAMI911