- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
A belépésre biztos, hogy a cookie a probléma. A legördülő menüre esetleg nincs fent valami blokkolód? Adblock, noscript... ha van, akkor azokat tiltsd le, indítsd újra a böngészőt és nézd meg úgy is. Ha nincs, akkor passz. Esetleg Ctrl+F5, bár nem sok köze kéne, hogy legyen hozzá.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #4081 üzenetére
Rá
-
Winner_hun
félisten
válasz
Core2duo6600 #4034 üzenetére
Paste and go 2 működik, a másikat nem tudom.
Címsorba írd be: about:config
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) -
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember #4001 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Megy az minden gond nélkül
Címsorba írd be: about:config
jobb klikk, új - logikai, írd be oda: extensions.checkCompatibility, melynek értéke legyen false
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést) -
Winner_hun
félisten
válasz
balintka #3825 üzenetére
Apropó, milyen kiterjesztéseid vannak? Lehet valamelyik bekavar. Nekem képméretezésnél kavart be anno az egyik kiterjesztés, minden kép nagyobb lett, csak úgy
Sőt, ugyan ez (?) a kiterjesztés még most is bekavar néha (Image Zoom)
Ha kicsinyítek egy képet (jobb klikk rajta+görgetés), majd bezárom a lapot, görgetek az egérrel, akkor kicsinyít az adott oldalon. Jónéhány esetben sikerült már. Néztem is, hogy mi van a ph-val. Igaz ez az egész kb fél mp alatt játszódik le... -
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #3831 üzenetére
Program files nincs? Vagy valami hasonló? Csak ez a kettő?
-
Winner_hun
félisten
Teljes reinstall, eltávolítás után töröld a fentmaradt fájlokat.
Az XP-s elérési utak: [KLIKK]
Vista-hoz csak ezt találtam: X:\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Mozilla
Nem tudom ott hova telepíti, gondolom hasonlókat kell keress, mint ami XP-nél van.Ha vannak elmentett, kellő adataid, akkor a profilodat előtte másold ki valahova!
Ja igen, ha van µTorrent-et, akkor lődd le azt, nekem párszor már igen keményen bekavart.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Atomgeszi #3816 üzenetére
címsorba írd be: about:config
Böngésző újraindítása után a legtöbb kiterjesztés működni fog (előfordulhat, hogy nem megy 1-2 kiterjesztés, abból meg kell várni a frissítést)Ott fent jobb klikk, Böngésző eszköztár elé tegyél pipát. Meg ami kell.
-
Winner_hun
félisten
Minden vissza áll oda, ahol hagytam
3 alternatíva:
Eszközök / Beállítások / Főlap / Indítás / A firefox indítása: A múltkori ablakok és lapk megjelenítése
Session Manager - ezt még nem használtam, de dícsérték
Tab Mix Plus - ebben van a munkamenetkezelőn kívül igen sok hasznos funkció, a "lapok továbbfejlesztett változata". -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
YODA mester #3800 üzenetére
Inkább M$-sel tedd ugyan ezt. Pl [KLIKK] - csak egy a sok közül.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Első körben [KLIKK]
foxmarkot nem ismerem, a könyvjelzőket most is ki tudod deríteni, hogy a mentésből előhozhatóak-e. Egyszerűen a jelenlegi profilod másold ki valahova majd a mentett profilt tedd be a helyére. (X:\Documents and Settings\felhasználói név\Application Data\Mozilla) FF indításnál kiderül, hogy meg vannak-e.
Csak könyvjelzők másolásához a \Profiles\profilodneve\bookmarks.html-t másold csak át. -
Winner_hun
félisten
No bekapcsolom gépet, FF indít, 5 kiterjesztéshez van frissítés. Remek, a véglegesig azért belehúztak a srácok
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #3723 üzenetére
És tényleg
Egyszer állítottam be, azóta van és kész -
Winner_hun
félisten
A torrent is bezavarhat, ha nincs korlátozva a felöltés (feltöltési sebesség 80%-ra vagy az alá)
Ha nem akarod korlátozni, akkor tedd fel a cfos vagy cfosspeed nevű programot, észre se fogod venni, ha megy mellette töltés, ha jól be van állítva -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #3711 üzenetére
Automatára, linkesítésre van állítva.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #3705 üzenetére
A Text Link dupla kattintásra tölti be a linket. Nekem az nincs fent, és így is működik a dupla kattintás a nem átalakított linken.
Lehet a Linkificationban van ilyen opció is. -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #3687 üzenetére
Nekem működik a Linkification FF3 RC2 alatt is, ezt csináld meg:
Winner_hun
félisten
válasz
csepelball #3667 üzenetére
Amikor a melyik oldalt kérdeztem akkor még eszembe volt, ez firefox topik, csak ez volt bennem
-
Winner_hun
félisten
válasz
csepelball #3658 üzenetére
Próbálj meg egy teljes reinstallt.
-
Winner_hun
félisten
válasz
csepelball #3656 üzenetére
Melyik ez az oldal?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder A 6 #3602 üzenetére
Spyware-k ellen:
Ad-Aware, de inkább Spybot - Search & Destroy - ez elég keményen megtalál és elintéz mindent.
Vírusírtásra: NOD32 vagy Panda. Utóbbival az a gond, hogy nem lehet normálisan uninstallálni és a rendszerindítást meghosszabbítja. -
Winner_hun
félisten
Eszközök / Beállítások / Főlap / Letöltések - A letöltés párbeszédpanel megjelenítése fájlok letöltések közben - ez elől vedd ki a pipát. Én amúgy nem a gyári letöltésvezérlőt használom, van annál jobb
Pl DownThemAll! -
Winner_hun
félisten
No emberek, kis guglizás után rátaláltam a kiterjesztések kompatibilitásának kikapcsolásának módjára. Nem kell hozzá kiterjesztés, csak az alábbi dolgot kell megcsinláni:
Winner_hun
félisten
A Nightly Testerrel FF3 RC1-ben (is) igen sok kiegészítőt működésre sikerült bírnom. Namost a firefoxban egyszer véletlen rányomtan a verziószám ellenőrzést bekapcsolására, azóta nem akarnak működni. Nightly Tester Tool Lite volt fent, azóta az se megy, installálni se tudom. Feltettem a Nightly Tester Tool-t, azzal viszont nem megyek semmire. Van valakinek ötlete, hogy a verzióellenőrzést hol lehetne kikapcsolni?
FF2-t próbáltam visszarakni, valami dll baja volt, azt töröltem, még egyszer feltettem, ugyan az volt a baja, visszatettem 3-ast, valahogy kell netezni is. -
Winner_hun
félisten
Nightly Tester, de jelenleg nem lehet RC1-es FF-hoz feltenni, tedd vissza a kettes verziót, hogy fel tudd tenni. Vagy várj frissítésre.
-
Winner_hun
félisten
Az az új oldalas, ha nem tévedek, akkor az arra vonatkozik, ha egy linkre kattintasz, azt nyissa meg új lapon. Új lap nyitása előtt nyomj Ctrl+T-t vagy az új fül ikonra (vagy a fülek sorában, vagy a nem tudom én minek hívják, ahol az url címsor is van, ott az ikonoknál az új fülre nyomj rá. Az ikonja nem lesz kint alapból, jobb klikk azon a területen, Testreszabás.. és húzd ki az ikonját. Amúgy új fülön háttérben nyitja meg a lapokat, ha a linkre középső egérgombbal klikkelsz.
Jelszavakat elmenti egy file-ba, mentés előtt megkérdezi, hogy mentse-e. Ha nem kérdezi, lehet az említett oldal már a tiltó listán van, melynek ellenőrzése:
Eszközök / Beállítások / Biztonság / Jelszavak / Webhely jelszavak mentése / Kivételek
ha ott benne van az oldal, akkor azért nem mentette el. De az is lehet, hogy java alapú az oldal, akkor sem fogja elmenteni. -
Winner_hun
félisten
válasz
kapcs-ford #3482 üzenetére
Biztos, hogy a firefox a rossz? Én anno 8-900 lapot tuti megnyitottam, csak nem találom a képet.
Ff2-vel.
Ff3 beta 5 kb 100 lapnál hal meg, betudom a beta változatnak -
Winner_hun
félisten
DownloadHelper le tudja tölteni, legalább is én most megnéztem egy oldalt és jelzett, hogy le tudja szedni.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Azt hiszem valami nagyítja az oldalakat, már csak azt kéne tudni hogy mi és hogy miért. Egyszer próbáltam ki a Ctrl+-t és Ctrl--t, nem tudom előtte milyen volt, azt se tudom mi óta van így, lehet az kevert be?
Na most nyomtam egy Ctrl +-t és ---t és jó lett. Hurrá. Már csak azzal van bajom, hogy ha ImageZoom-ban zoomolok, akkor elmossa a képet, nem olyan, mint FF2-ben. Remélem ez csak az inkompatibilitás miatt van...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest