- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Nemesys #6816 üzenetére
Van szűrők importálása meg exportálása opció, de ha én elküldöm az enyémet akkor lehet aa PH-t nem tudod majd rendesen használni. Meg az is kérdés hogy milyen oldalakat nézel, mert én csak azokat szűröm amiket sokat nézek. Az a legjobb ha az előre megírt szűrőket kitörlöd, felteszed az Element Hiding Helper-t és megcsinálod a saját listádat. Hidd el megéri
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sandormaster #6717 üzenetére
Biztos hogy valami féreg volt. -
Winner_hun
félisten
válasz
Sandormaster #6713 üzenetére
hijackthis
spyware search and destroy -
Winner_hun
félisten
válasz
Sandormaster #6704 üzenetére
Csökkentett módban futtasd az írtókat. Google updater az más dolog, az nem kéne hogy bekavarjon. Amúgy valószínűleg a Chrome miatt jön az a gugliupdater
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sandormaster #6701 üzenetére
Első hozzászólásban ott vannak az oprendszerenkénti elérési utak, azt gyaluld le, utána jónak kéne lennie.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Sandormaster #6699 üzenetére
Nem frissítettél kiterjesztést? Firefox csökkentett módban is csinálja ezt? Kiterjesztések tiltásakor?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ace Ventura #6665 üzenetére
Lehet. Tab Mix Plus
-
Winner_hun
félisten
válasz
TomBoy1986 #6593 üzenetére
Esetleg töröld a sütiket hátha az megoldja a problémát.
-
Winner_hun
félisten
válasz
TomBoy1986 #6591 üzenetére
Eszközök / Beállítások / Adatvédelem / Sütik megtartása: amíg le nem járnak.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
elfelejtette #6578 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
Ha feltettél egy kiterjesztést és azután zavarodott meg akkor szedd le vagy állítsd át azt, az elérési útnál rossz helyen próbálkoztál amúgy a törléssel. A topik első hozzászólásában ott vannak az elérési utak.
De spyware / vírusírtást is csinálj, nekem először ez ugrott be hogy kaptál valamit. -
Winner_hun
félisten
válasz
Panthera #6545 üzenetére
Adblocknál be lehet állítani hogy csak elrejtse vagy le se töltse. Adblock Plusnál én nem találtam ilyen választható opciót, hogy letölti-e vagy sem azt nem tudom.
Magyar lista: Ajnasz's List - bár én előre megírt szűrő ellenes vagyok, elég ha azt szűri amit én megadok neki, akkor biztosan nem szűr ki olyan tartalmat amit nem kéne és egy saját lista nagyon gyorsan összejön.
Adblock Plus mellé még az Adblock Plus: Element Hiding Helper-t tedd fel, igencsak megkönnyíti a szűrést -
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
zvaragabor #6496 üzenetére
Én nem haragszom. De én legalább le tudtam szedni és le is tudtam játszani
-
Winner_hun
félisten
válasz
zvaragabor #6493 üzenetére
103 mega, minden gond nélkül leszedte
-
Winner_hun
félisten
válasz
zvaragabor #6490 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
Windsurfer #6457 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
darál0w #6426 üzenetére
Jelszavakat, beállításokat, mindent elment? Sessionokat is?
Bár mindegy is, kézi mentésnél nincs jobb én amondó vagyokForecastfoxot én régebben használtam de rájöttem hogy azon kívül hogy az üres helyet megpakoltam vele, sose néztem hogy milyen az idő, meg ha véletlen néztem is akkor is sokszor hülyeséget írt így száműztem. Nem hiányzik.
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #6409 üzenetére
Nekem engedte, simán megy is.
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #6401 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
cascada #6382 üzenetére
Lehet elválasztókat betenni, azokat meg kategóriánként. Nekem is több google-s van és mégsem keverem össze őket
Bár annyi google kedvencnél mint ami a képen van azért már gondolkodóba esnék én is
Esetleg csinláj saját favicon-t és tedd be azt, én jópár kedvenc oldallal megcsináltam ahol nincs favicon. -
Winner_hun
félisten
Az Operáéhoz hasonló módon van egy gyorshívó: Speed Dial
Valahol olvastam hogy van, ami megnyitja a beállított oldalakat (tán a böngésző indulásakor) de nem emlékszek a nevére.
A legegyszerűbb megoldás tán a kövekező:
A kívánt oldalakat felveszed a könyvjelzők közé, beteszed egy mappába, amikor megnyitnád őket akkor a könyvjelzőknél mappánként a lista legalján van egy Mindegyik megnyitása külön lapon opció, ez alkalmas lehet a feladatra. -
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #6329 üzenetére
Operációs rendszertől függően az első hozzászólásban le van írva.
-
Winner_hun
félisten
válasz
mimi_bacsi #6327 üzenetére
signons2.txt és a key3.db file-okban vannak a mentett jelszavak, azokat másold át.
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tele von Zsinór #6305 üzenetére
A legjobban akkor jár ha az egész mappát kimásolja, elérési utak a topik első hozzászólásában.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Gabbana #6300 üzenetére
A beállításoknál a tartalomnál a javascript ugye engedélyezve van? Ha nincs, akkor legyen. Esetleg ami mellette van beállítás, azokat nézd át.
Ha ezek sem segítenek akkor próbából tiltsd le a kiterjesztéseket, indítsd újra a böngészőt és nézd meg úgy is. Ha úgy sem meg akkor passz. -
Winner_hun
félisten
Az MSN-ezést magamra értettem
21:34:55 és 21:36:11 között nem 2 mp van hanem 1 perc 16 mp vagyis 76 mp.
21:36:11 és 21:36:41 között nem 2,5 mp van (nem tudom ez a fél honnan jött) hanem pontosan fél perc, azaz 30 mp
Nem értem én ezt az egyszerű matekos dolgotAlap témát használom, nincs szükségem semmi csicsára, a kiegészítők bőven megadják az alaphangulatot az ikonjaikkal
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest