- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #24014 üzenetére
Ha már tecső és hardveres gyorsítás: az csak nálam jelentkezik hogyha youtube-on elindítok egy videót és be van kapcsolva a hardveres gyorsítás akkor másodpercekig nem indul el a videó?
-
Winner_hun
félisten
No úgy tűnik hogy a 10.0.1-es verzióval a java-s probléma el is hárult, ezek szerint nem csak nálam volt valami elkutyulva.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #23915 üzenetére
Úgy oldom meg hogy netbankoláskor másik böngészővel nézem a cib honlapját.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #23911 üzenetére
No azt hiszem elvesztettem a fonalat
A java-s dolog még mindig fennáll, firefox pucolás és tiszta reinstall, illetve néhány kiegészítő telepítése után is.
A felugró ablakos probléma lett megoldva. -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #23909 üzenetére
Ott semmit nem csináltam.
-
Winner_hun
félisten
válasz
EmptyParadox #23904 üzenetére
Ez megoldotta, köszönöm
Viszont amit írtál ott nem találtam, lehet rosszul fordították le az első beállítható részt és a kettő közül valamelyik lenne az?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #23896 üzenetére
Java miatti gond továbbra is megvan, nem tudom mi baja van
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #23897 üzenetére
Eszközök / Beállítások / Haladó / Automatikus görgetés
Amit viszont nem találok. TabMixPlus fent van, a gondom az hogy pl. ph-s adatlap megnyitásánál az új ablakban nyílik meg, nem új lapon. Ezt merre tudom átállítani? Sehol se lelem.
-
Winner_hun
félisten
Hol lehet kiiktatni a középső egérgomb megnyomásakor jelentkező automatikus görgetős vackot?
-
Winner_hun
félisten
Faviconjaimat rendbe sikerült szedni, komplett legyalultam a Firefoxot, registry-ből is mindent kiírtottam. Természetesen a régi telepített mappát elraktam, így sok beállítást gyorsan vissza tudok emelni. A java-s téma is érdekel hogy jó lesz-e.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #23885 üzenetére
.
-
Winner_hun
félisten
Minden letiltott kiterjesztéssel / bővítménnyel, csak a java engedélyezésével is megmaradt a probléma :(
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #23835 üzenetére
Még ingyenes. Winyóra is megoldható a mentés. Ez nem az xsplit szerverére ment hanem oda amin keresztül stream-elsz. De ott nem marad meg csak egy hétig, legalábbis nekem ingyenes felhasználóm van ott és ha jól olvastam akkor 1 hét után automatikusan törlődnek a felvételek. De ezt jobban meg kell nézni.
justin.tv vagy twitch.tv (ugyanaz), amelyik jobban tetszik. -
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #23833 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #23831 üzenetére
Én se léptem be. De ha be is lépek akkor még jó. Viszont amint kattintok a belépett felületen onnantól vége a jólétnek.
Ezt nem értem:
megneztem a filmet ugy hogy letoltottem
vs.
A stream capture-t honan lehet letolteni?A linkedre csak üres oldal jön be 2 böngészővel is.
mod: hol tudom az összes kiterjesztésemet letiltani? Nem találom. Régen volt rá menü de most nem szúrja ki a szemem.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #23827 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #23824 üzenetére
Köszönöm. Töröltem a java cache-t is de a probléma megmaradt. Amúgy csak rátelepítettem ami lejött, nem volt uninstall.
Az előző hozzászólásomat annyiban javítanám hogy a kereső az működik. Viszont kurzor továbbra sincs java-s alkalmazás után. -
Winner_hun
félisten
10-es Firefox + legújabb Java. Mindkettőt tegnap frissítettem. Ha java-s alkalmazást futtatok akkor meghülyül a böngésző, a szöveg kijelölés eddig kék volt, most fehér. Ha pl. itt a fórumon a keresőbe belekattintok akkor nem tűnik el a gyorskeresés itt szöveg. Ha kijelölöm a szöveget és beírok valamit akkor az beíródik, viszont enter megnyomása után olyan mintha nem írtam volna be semmit, mindent kiad a kereső. A beviteli mezőben a kurzor is megszűnik. Csak a böngésző újraindítása megoldás. Valami ötlet hogy mi lehet a problémát elhárítani?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Steelmanus #23005 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #22995 üzenetére
Nem tudom hogy melyik érték mi, a maxversion volt eddig ami nálam gondokat okozott, annak kiiktatása után mentek a kiterjesztések. Igaz a kompatibilitás ellenőrzése ráges rég ki van kapcsolva. Majd észreveszem ha nem működik. De akkor ha kell kicsillagozom azt is
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #22985 üzenetére
Azt nem mert a működéshez nem kell átírni. Azt hiszemm eddig egy kiterjesztésem van ahol mindent átírtam aminek valami köze volt a verziókhoz mert annyi lehetőség volt benne.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #22983 üzenetére
Nem. De úgy írtam át hogy soha többé nem lesz vele gond. Mindent eltüntettem, csak egy csillag maradt ott
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #22957 üzenetére
Cache ürítés megoldotta a problémát. De mi ez már hogy rövid időn belül ez volt a második hogy csak ez oldja meg a problémát? Valamelyik kiterjesztéssel összeakadhat a böngésző?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #22957 üzenetére
Hmm kis kiegészítés: úgy néz ki hogy amit Ctrl+F5 után betöltött azt utána is megjeleníti.
-
Winner_hun
félisten
Bármelyik topikot nyitom meg a PH-n, egy kép se jelenik meg, MINDIG Ctrl+F5-öt kell nyomnom (F5 nem elég) ahhoz hogy legyen kép. Ez mitől van?
-
Winner_hun
félisten
Valami nagyon össze van kavarodba a böngészőmben. Most itt a fórumon nagybetűsök közül sokaknak karácsonyi avatarja van. F5 és látom az újat. Na de ha megvan az új, néhány oldallal később miért látom megint a régit? A cache-ben nem íródik felül?
Minden esetre most shiftdeleltem az egész FF cache-t, remélem megoldja a problémát.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #22512 üzenetére
Remek, akkor nem vacakolok vele. Amúgy határozottam jobb annál mint ami volt.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #22510 üzenetére
Jobban néznek ki a betűk, nincsenek annyira összemosva. Bár lehet a nemrég letörölt kiterjesztés okozta az összemosást, majd holnap frissen megnézem. Ha ezt használom ennek van bármilyen hátránya?
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #22508 üzenetére
Pár napja tettem be mert úgy tűnt hogy néhány helyen furcsábbak lettek a betűk. Felrakás után nem jutottam vele előrébb, aztán elfelejtettem leszedni. Már csak az ikonos dologra kellene megoldás. Annyi biztos hogy a 7-es firefoxban valamit én intéztem el, az egyik kiterjesztéssel sikerült lenulláznom az ikonokat, de hogy a 8-asnál sokaknak előjött ez fura. Mindegy, hátha lesz rá valami számomra is jó megoldás
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #22481 üzenetére
Az itt ajánlott kiterjesztés miatt lettek össze-vissza betűim.
-
Winner_hun
félisten
A betűkkel is gond van, sok sort dőlten jelenít meg a böngésző, ha ráviszem az egeret akkor áll helyre. Csak nálam van ilyen?
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #22475 üzenetére
Igen, az összes lapon hiányoznak a faviconok.
-
Winner_hun
félisten
Minden kiterjesztést letitltottam, a lapokon nem jelennek meg a faviconok. Mit tegyek?
-
Winner_hun
félisten
Nincs ablak, meghülyült a firefox. Régen is csinált ilyet. Elindítom, a tálcán ott van de nem jön elő nagy képbe. Mit csináljak?
-
Winner_hun
félisten
-
Winner_hun
félisten
Valami ötlet arra hogy a lapkon hogyan lehetne a favikononak visszaállítani? Már az összes fehér lapos, semmi más nincs
-
Winner_hun
félisten
Mit állítsak be / át hogy a füleken mindig legyen favicon? 6 lapból 2-nél van, a tübbi az üres szamárfüles A4-es lap.
-
Winner_hun
félisten
A gyári, extra minimalista ikonoknak (házikó, töltés, ugrálás oda-vissza..) van színesebb verziójuk? Elég gáz így hogy azok egyszínűek a könyvjelző eszköztáron meg ott van egy sor színes ikon.
-
Winner_hun
félisten
válasz
HZoli87 #20642 üzenetére
Ezaz, remek.
Az Organize Status Bar nem úgy működik ahogy szeretném, voltak ott lent ikonok amiket teljesen balra pakoltam, most minden jobbra van zárva. Ezt a jobbrazártságot valahogy meg lehet szüntetni?Pontosítok: nem minden ikont lehet odébbrakni. Van ami sötétszürke, ezeket nem lehet pakolni (a gyári beépített huzavonával), van ami világosszürke, azokat el lehet rakni balra.
-
Winner_hun
félisten
válasz
S-Attila #20639 üzenetére
Nagy ívben teszek rá hogy mi ajánlott és mi nem. Évekig megvoltam vírusírtó és tűzfal nélkül, egy vírusom se lett. Ez csak lassít mindent. Behalást mutatott az oprendszer, épp egy másikat próbálok életre lehelni, csak sok itt még a beállítatlan dolog. Majd a víruskergetőt meg az egyéb felesleges dolgokat is kiiktatom, csak a gépet lassítják, semmi hasznuk.
ps: ne vedd támadónak a hozzászólást, lehet kicsit olyanra sikeredett, eléggé vacak napom volt...
Következő kérdés: ami eddig a Kiegészítősávon volt (linkek mutatása ha az egeret ráviszem) most jobb oldalt villog nekem össze vissza. Ezt hogy lehet visszatenni a kiegészítősávra?
-
Winner_hun
félisten
Idétlen víruskeresést a letöltés után valahol le lehet lőni?
-
Winner_hun
félisten
Új lap ikont ami működik is hogyan, honnan lehet feltenni?
-
Winner_hun
félisten
válasz
BullZeye #20099 üzenetére
mikor minden 10. csomagot elvesztik
Örülnék ha nem hasraütésszerűen írnál mindenféle hazugságot egy nyílvános fórumon. Mégin honnan jött ez a minden 10. csomag? Ja hogy te találtad ki hogy lehessen szidni a postát.. ugyanmár. 1000-nél is több csomagot rendeltem külföldről, nagyon minimális volt aminek bármilyen baja lett volna, az se biztos hogy itthon keletkezett.
Akkor az én többszáz elküldött levelemről még szó se volt amik közül az összes megérkezett, tehát 0 veszett el.Nálad csak az üzemanyag ára számít vagy a kocsi elavulását is beleszámítod abba hogy olcsóbban jön ki? Esetleg gumik kopása, fékek kopása, cseréje, olajcsere... ezeket is bele kell ám adni, nem csak az üzemanyagot. Hopp, mindjárt olcsóbb a tömegközlekedés ha 1 főre számolsz (ha egy autóval 3-4-5 ember utazik akkor lehet már jobban megéri kocsival, de egy személlyel...)
Az 50 fokot azt hőmérővel mérted?Vagy állt egy kemencében a vonat? Mert hogy nem volt annyi az biztos. Bár amiket eddig írtál már rég leesett hogy komolyan gondolod a túlzásaidat.. hát legyen
-
Winner_hun
félisten
válasz
Watercolour #20069 üzenetére
Ebben az országban SEMMI sem működik, aminek nincsen konkurenciája (Posta, MÁV, efelvételi, stb.)
Akkor én biztosan rossz helyen vagyok mert itt minden működik. Ja hogy csak nagyot mondtál mert azt hitted hogy valami okosat fogsz írni. Nem szóltam...
-
Winner_hun
félisten
Ha pl. itt a PH-n írok egy hozzászólást, szövegformázásnál félrekattintok, nyomok egy ctrl+z-t akkor az egész szöveg kijelölődik, nem csak az ami ki volt jelölve. Ez bug vagy feature?
-
Winner_hun
félisten
Van valami diagnosztikai kiegészítő ami kiírja hogy melyik kiterjesztés vagy más egyéb fagyasztja ki a böngészőt mp-ekre? Kimondottan baromi idegesítő. A 40+ kiterjesztés közül meg nem szeretnék próbálkozni hogy na most ez vagy sem.. 3.6.legfrissebb verzió.
-
Winner_hun
félisten
válasz
WonderCSabo #15914 üzenetére
firefox.exe pörög néha 100%-on (2 magon 50%), a plugines cucc nem szokott ennyi procit enni.
-
Winner_hun
félisten
4-es Firefoxban lesz már 2 magos támogatás?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest