- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Penge_4
veterán
válasz
xabolcs #7149 üzenetére
Egyszer tapasztaltam ilyet, nem tudom már milyen oldalon voltam, valami után gugliztam, a lényeg, hogy amíg az a bizonyos tab (egy fórum volt egyébként) nyitva volt, addig bármelyik másik tabra váltottam, 1-2 sec után eltűnt a kurzor. Miután bezártam a kérdéses oldalt, utána nem tapasztaltam.
Vagy nálad folyamatosan csinálja?
A beépülők végigtúrásában a Greasemonkey scriptek is beletartoznak? Azok is képesek furcsa dolgokat okozni.
A YouTube-nál normális, hogy eltűnik. Az már kevésbé, hogy ha videónézés közben írsz a keresődobozba, akkor minden böngészőben másféleképp jelennek meg a suggestion-ök.
Operában a videó alá nyílnak, Chrome-ban a videó fölé nyílnak, FF-ben meg a legfelső 2 suggestion látható csak, (gondolom ezzel elkerülendő, hogy ne nyissa sem a videó alá, sem fölé, de akkor is érdekes).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Nintendo Switch 2
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged