- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Pár napja nekem is volt hasonló: minden oké, elkezdek mailt írni.. Hogy közben települt-e flashplayer-frissítés a háttérben, nem tudom, de amikor megírtam a levelet, irány a youtube.com, és semminek sem volt hangja! Miközben semmilyen változtatás nem történt a gépen. Sőt, a Volume ikon is eltűnt, hiába volt kijelölve a Hangok tulajdonságai között, hogy jelenítse meg a tálcát. Hangkártya-driver újratelepítés, meg hasonló nem segített, eszközkezelő szerint minden OK. Végül egy rendszervisszaállítás megoldotta. Azóta sem értem, mi történt... Amúgy pl. Winampnak meg volt hangja rendesen. (Amúgy nem FF függő lehetett a probléma, mert IE alatt sem volt hangja a youtube videóknak, csak erről a postról jutott eszembe az eset.)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

KAMI911