Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Olyan mint amit linkeltem teljes filmben. Akkor még 1 betűt nem tudtunk angolul, nem is lehetett, csak ruszkiul tanulni, azzal meg ugye kitörölhetted a kábeltévén. Szóval csak bámultuk a képet. Néha He-Man is volt, a többire nem emlékszem. Hát akkori színvonal, gyerekként a magyar "konkurrencia" mellett ezzel is lehetett nyerni. Ma már azért nem nagy etvasz, de amire én példának hoztam fel, hogy még ezen a szinten se a szefóra mentek rá, nem az volt a cél hogy az ember a készítők helyett szégyenkezzen a képernyő előtt.
Ez lesz az. Season 1, Season 2, Season 3. Gondolom a többi is fent van valahol, de ez hivatalos, a Hasbro rakta fel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ridiculous #7 üzenetére
A célközönségnek elég lehet (8-10 éves gyerekek)
-
ridiculous
aktív tag
Látványban ez borzasztó gagyinak néz ki, persze nem csak az számít de azért na..
-
Dr. Akula
félisten
A gülüszemű mangákat se szeretem, önmagukban olyan idegesítők, mint a Bay féle szefós transzformerek. Igaz, már a 86-os rajzfilm se élvezhető túlságosan a 21. században, de akkoriban a Varjúdombi mesék és Rumcájsz kalandjai közt már ez a szint is üdítő újdonság volt. Ha Bay nem vette volna ennyire gyépésre a figurát, teljesen jó lett volna amit alkotott. De hát úgy vette.
-
myckey
veterán
-
Dr. Akula
félisten
Még mindig az eredeti rajzfilmsorozat a legjobb az egész Transformers bagázsból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest