Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisokka
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Végül próbálgattam régebbi mentésekkel is, de teljesen irreális, ami történik. Nem találom a kancellárom, akit hiába helyezek át másik városba, nem jön el. Mást nem tudok kancellárnak kinevezni, Ymira ismeretlen helyen tartózkodik. Enélkül a rosszabb vazallusaim nem tudom árulással megvádolni. Fogalmam nincs mi zajlik. Sajnálom, de így ez a sok idő, amit ebbe öltem. Reménykedtem, hogy lesz valami opció erre, de nem nagyon találok rá. A saját államom ellen voltam -47-el, akkor töltöttem vissza vagy 150 nappal, ez eddig oké. Ymira már ekkor köddé vált. Semmi infót nem találok róla, hogy mi a bánat van, azt se tudom sokszor, hogy kik a vazallusaim. Remélem a Bannerlordban átgondoltabb helyzetek vannak, mert ez így sajna egy átláthatatlan bughalmaz. Nincs lista ilyen esetre, hogy kik vannak velem és kik hogyan, milyen viszonyban vannak egymással.
Nincs kedvem elkezdeni az elejéről. Nem mondom, hogy nehéz volt, sőt, szórakoztató, de nincs kedvem még egy ilyen szopáshoz a közepén.
Ha egyszer mégis elkezdem, biztosan nem lesznek vazallusaim, inkább legyen a banditáké a terep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Filmvilág
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 256GB Silver Shadow Karcmentes állapot 12GB RAM 2029.03.06. garancia
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest