Hirdetés
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisokka
tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Végül próbálgattam régebbi mentésekkel is, de teljesen irreális, ami történik. Nem találom a kancellárom, akit hiába helyezek át másik városba, nem jön el. Mást nem tudok kancellárnak kinevezni, Ymira ismeretlen helyen tartózkodik. Enélkül a rosszabb vazallusaim nem tudom árulással megvádolni. Fogalmam nincs mi zajlik. Sajnálom, de így ez a sok idő, amit ebbe öltem. Reménykedtem, hogy lesz valami opció erre, de nem nagyon találok rá. A saját államom ellen voltam -47-el, akkor töltöttem vissza vagy 150 nappal, ez eddig oké. Ymira már ekkor köddé vált. Semmi infót nem találok róla, hogy mi a bánat van, azt se tudom sokszor, hogy kik a vazallusaim. Remélem a Bannerlordban átgondoltabb helyzetek vannak, mert ez így sajna egy átláthatatlan bughalmaz. Nincs lista ilyen esetre, hogy kik vannak velem és kik hogyan, milyen viszonyban vannak egymással.
Nincs kedvem elkezdeni az elejéről. Nem mondom, hogy nehéz volt, sőt, szórakoztató, de nincs kedvem még egy ilyen szopáshoz a közepén.
Ha egyszer mégis elkezdem, biztosan nem lesznek vazallusaim, inkább legyen a banditáké a terep.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós kamerák
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest