- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsizoz
csendes tag
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Na, ez bejött: Eddig a mérnökre nem költöttem, az alap 1 csillagos volt, most hogy szezon vége előtt lecseréltem egy 3 csillagosra, lás csodát az új alap értékek magasabbról indulnak következő év elején!
Így már nem vagyok fényévekre a többiektől, lehet értelme az év közbeni fejlesztéseknek is! -
Malibutomi
nagyúr
válasz
ForRedGlory #9 üzenetére
Szabadedzes beallitas:
Mindket szarny 17 illetve 27 fokra, az attetelt altalaban mutatja mi kell a palyara hosszu vagy rovid, a handlinget ha nincs otleted akkor egyik drivert rakd softra masikat hardra, valamelyiknek tetszeni fog.
Elejen kijonni- felvezeto+ket gyors kor hogy legyen kis setup tapasztalatuk, es a fentiek alapjan mar lesz keped merre indulj a beallitassal.
Utana eleg 1-1 korokre kijonni (boxbol ki es a kor vegen egybol be), akkor is mutatja a smiley mennyire tetszik nekik.A practice-nak nincs tetje semmit nem vesztesz ha nem mesz jo mert idot.
Ja meg egy a szarnyakat a pilotak forditva mondjak hogy mit akarnak. Ha azt mondja need more angle on the wings, akkor igazabol kisebb leszoritoero kell.
Ezekkel en altalaban 93-95% korulre be tudom loni a setupot. (Lila-zold smiley mind a harom).
Mondjuk semmit sem szamit, igy is van hogy fel versenyen nem tud elozni a 3 es fel csillagos kreten a kormany mogott.Amugy a verseny 50% szerencse amig ilyenek vannak benne hogy ha kijon ele valaki a boxbol, akkor allora fekez a pilota 200mph-rol meg hasonlok.
Pl a kekzaszlot letojjak a lekorozottek, most buktam ket futamgyozelmet is miattuk mert korokig feltartottak. -
GeGexx
aktív tag
válasz
ForRedGlory #2 üzenetére
Valóban lehetne több statisztika, mert így mindenre valós időben kell figyelni és ez gond főleg ha mindkét pilótát be akarod hozni jó helyre. Nem tudom mennyit adhat hozzá majd egy esetleges patch.
-
mokus1
addikt
válasz
ForRedGlory #2 üzenetére
Én is tolom. Szerintem baromi jó. Csak nagyon időigényes játék. Én a legalsó kategóriában kezdtem, most jön a következő szezon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen széket vegyek?
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- Posta, csomagküldés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest