Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

válasz Steven #153033 üzenetére

Melegben Balatonon fel kell menni az Aldiba, vagy a háztartási boltba, esetleg dinnyéért, ilyesmi, akkor bukó + kesztyű + hátprotektor + motoros cipőm (bakancs vagy mi, de én azt hordok, vmiért nem szeretem a magas csizmákat). Pár éve annyira melegben mentem le, hogy leálltam az M7-en valahol, kabát le, be a dobozba és pólóban állva mentem, telibe kapjon a menetszél. Szóval én is k@rva vagyok :D

Kesztyű nélkül 1 métert se, régen feltettem a féktárcsa zárat, majd jól elfelejtettem (ezért vettem riasztósat!), és elindultam. Volt pár vicces jelenetem a v-strommal, ott birkóztam vele, hogy akkor is szépen finoman engedem le :D, mikor majd bekakkantottam. Ilyenkor ha mást nem is a végén a tenyerem csak letettem az aszfaltra. Szóval a kesztyű ami biztos nálam. A kempingben már simán mentem bukó nélkül, csizma nélkül, protektor nélkül, vittem ott a srácokat körbe körbe, de kesztyű nélkül akkor sem.

Ezért rendeltem meg a chigee-t is, mert a telefon se kisebb, jól látom, elérhető, de nem működik rendesen kesztyűben (és merül is a telefon) az My Route App-tól. Ha ezt tudni fogja, hogy rendesen tudom kezelni kesztyűben, miközben minden más csak annyira megy mint a telefonon, már megéri az árát. :)

Új hozzászólás Aktív témák