Hirdetés
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
neutron23
csendes tag
válasz
Geresics #143318 üzenetére
Geresics: Nem kell feltétlenül szélsőségekben gondolkozni. 115kommentet visszaolvasni még érdekfeszítő témában is marha fárasztó, nem hogy akkor mikor az ember a hülyeséget lapozgatja. Nem kell visszaolvasni, néha nézz fel, hátha olyan téma van amihez szívesen csatlakozol, ha nem akkor bezár és ennyi
Kölykök az elsők
palfitom: Nekem csak a kesztyűm Sixgear, de nekem nagyon bejön. Az első egy hónap az kínkeserves volt, de szépen a felvette a kezem formáját és a legkényelmesebb kesztyűm. 4éve nyúzom, egy cérna sem fáradt el.
Hideg/meleg: 14éve motorozok, ez első 5évben megvoltak a bukták, szerencsére mindig volt rajtam védőfelszerelés, úgyhogy mindent megúsztam. Városi rohangáláshoz robogózok és egyre inkább nincs kedvem beöltözni, megmondom őszintén. Ez azért is van, mert a meleget is egyre nehezebben viselem. A hideget mindig jobban bírtam.
Azért az sem mindegy, hogy milyen 20fokról beszélünk. A nyári reggeli 18-20fok az nekem simán pólós, az első tavaszi 20fokok meg még bőven kabátos
Nyáron nagymotorra nekem aláöltöző+protektoring, cordura gatya. (szeretnék én is majd farmert).
Robogóra amihez kedvem van, de sajnos már egyre inkább nem veszek fel semmitsisak+kesztyű. Persze ahogy jön a lehűlés robogóra is teljesen beöltözöm, de a nyarat nem bírom.
Közlekedés: Elég visszafogott vagyok forgalomban. Ha betartom a sebességhatárokat, és szinte autós tempóval megyek, akkor a PCX 1.8-at eszik százon és 2-3perccel vagyok csak lassabb egy úton
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kedvenc zene a mai napra
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest