Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Geresics
addikt
válasz
csongi #124080 üzenetére
Ezeknek a lényege az, hogy felmálházod magad, és elmész világgá. Ha nincs út, akkor sem kell visszafordulnod. Mindezt ráadásul kényelmesen. Miért? Mert megteheted. Aki nem próbálja, sosem fogja megérteni. Én sem értettem miért jó egy pályán körbe-körbe motorozni, és tizedmásodperceket csiszolni, míg ki nem próbáltam...
Amúgy az "adventure" motorozásnak is sok vállfaja, és híve van. Én a Pegaso-val azt képviseltem anno, hogy mindenre is jó motor kell. Aztán jött a KLX, és azóta komolyabb terepre nem akarok nagyvassal menni, ezért lett a másik motorom a "sima" 1190 Adventure, és nem az "R" változat. Ezzel sem kell megfordulnom egy sziklás-rögös-sáros-poros-stb. (pl. Albán) úton, de közúti túrázásban mérföldekkel jobb, mint az R. Ha meg célirányosan terepezni megyünk, akkor ott a KLX. Most már a mindenre külön motor "csoportot" képviselem.
De hogy kinek van igaza? Mindenkinek! Miért? Mert jól érzi magát az közben, amit csinál, és szerintem ez a lényeg. Akit meg az érdekel, hogy mit mondanak mások, annak ott a parkolo a Starbucks előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest