Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
-
TommyGun
őstag
Ez tényleg nem egy drága cucc, lehet megérné megvennem azt végre megtanulni használni
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
félisten
[link] - Csak a szerencse hozta úgy, hogy nem egy motoros jött, mert azt még csak nem is tudja megítélni mennyire gyorsan halad és a többi. És ebből rengeteg van az utakon. Kemény 7 perc, 2 után mondta volna, hogy fejezzük be mert nekem itt fogyott el a türelmem , majd kivizsgálják. pont.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
yodamastah
őstag
válasz FIREBLADE78 #73050 üzenetére
Full karbon idom jobban hangzik
-
demars
addikt
Van olcsóbb is, tény. Amit linkeltem azt ismerem, az jó. Amit te linkeltél elvileg elég lehet neki. Volt ugyan ilyenem (nem praktikeres, de ugyan így nézett ki) elem hamar lemerült benne, kijelzett értékek ugráltak, és ha jól emlékszek szakadás vizsgálatkor nem sípolt. Már rég a gyerekek játszanak vele.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz yodamastah #73058 üzenetére
Jaja. De tuti nem kapni illetve többe kerül,mint az egész gép
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
imibogyo
veterán
válasz FIREBLADE78 #73050 üzenetére
Hülye vagyok a témához, de azért biztos jól nézne ki. Bár magánvéleményem az, hogy mindenképp "mártatnám" az elemeket sima matrica helyett...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Mike! Ez is egy nézőpont. A másik, hogy nem kell kivágni hirtelen a kocsinak, mert előzni akar.
[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
-
TommyGun
őstag
válasz Kolondrum #73067 üzenetére
Ha az előttem lévő eléggé rátapad a neki előtte lévőre én mindig elővigyázatos vagyok, evlileg dudálni is lehetne lakotton kívül, nem szégyen az szerintem. Az alatt a fél másodperc alatt is rádhúzhatja a gépet...de nem értem könyörgöm azért egy előzés nem a mp tört része alatt történik, mármint ha már kezdek vkit utolérni akkor már jó előre kukkolok a tükörbe hogy tudjam mi van mögöttem, ha motoros van jobban figyelek...ez egy hülye állat, így kirántani a gépet bazze, ha viszonylag normálisan kezdi meg az előzés nem lett volna baleset talán...
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
vlevi
nagyúr
Konkrétan ebben az esetben nem biztos, hogy segített volna. Legfeljebb talán azért, mert, ha gyorsabb vagy, akkor nem ott előzöl, hanem már 1km-el hamarabb...
De hiába húzódsz ki előzésnél a szembe sáv közepéig, egy autó annál is szélesebb, és ott is letarol.
Ha pedig elég nagy sebességkülönbséggel előzöl (200-al hasítasz a szembesávban), akkor meg azt nem fogod észrevenni, hogy az nem egy lassú kocsisor, hanem az első az le akar fordulni balra, és azt vágod telibe...."Ha az előttem lévő eléggé rátapad a neki előtte lévőre "
Ez viszont igaz. Ezt én is soktam nézni, ha valaki nagyon bújik a másikba, akkor az az első adandó alkalommal ki fog vágódni a sorból, anélkül, hogy szétnézne...[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
Mondjuk jha ez is igaz. Ez egy ilyen szerencsétlen szitu volt
De azért néha úgy közlekednek az autósok mint a szemellenzős lovak...Megjöttek a fehér index burák meg hozzá az izzók Lehet a hétvégén már fel is tudom rakni a mocira ha pénteken a doki gyógyultnak nyílvánít (ajánlom neki )
[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
ath
senior tag
borzalmasan lassan előzött, és olyan holttérben volt, ahol esélytelen volt a kocsinak látnia. én se láttam volna, ha a kocsiban ülök, hogy elkezdett előzni, max a hiányát, hogy "hopp, hova lett", de addigra már kiütöm én is.
a tanulópénz mindig drága, ezentúl tutira lendületesebben fog előzni -
félisten
A szinkron kicsit el volt mászva, MOST rendbe tették. Maga az inkector nem blokk gyilkolóra lett beállítva, hanem ahogy ezt a japók megálmodták.
Vezműlánc még jó! Nálam biztosan nem lesz cserés az fix! Ernő karbantartása befejeződött, az új szezont így várja. Még kap injector tisztítót kicsit kormos azt csók, az Lefut szezon végére Xado-s csoda.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #73076 üzenetére
Mármint ezt a mártogatós matricázást? Szerintem igen.
water transfer print néven kell rákeresni.
[link] -
imibogyo
veterán
Igen tudják, de hogy milyen áron azt nem tudom...
-
mm89
őstag
Még Szegeden is van. Ha kell tudok elérhetőséget adni
Az előzéshez :
Mindkettő balfasz volt. Motorral nem így előzünk, sokkal lendületesebben.
Autóval, (bármivel) előzés előtt mindig tükör. Akkor is ha 10 másodperccel ez előtt már néztük és nem volt senki.
Szerintem amikor előzni kezdett akkor azért lassult vissza mégis mert valami furcsa volt neki. Aztán már jött is a kocsi.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
IMIIKE1998
őstag
Hali!
Hogyan próbáljam magam rávenni, hogy újra motorozzak? Több, mint 3 éve volt egy "balesetem". Mondhatni a bal középső ujjam egy íze leszakadt, visszavarrták, de kb. egy centivel rövidebb lett, 1 hónapig szenvedtem a fájdalomtól. Télen(nem hóban) motoroztam és elcsúsztam, és sajnos az ujjam vége a fékkar alatt maradt. Azóta a hangjától is félek. Ráülni képtelen vagyok, még utasként sem. Nem szeretném, hogy így maradjon, de akárhányszor próbálok ráülni, mindig eszembe jut a "rossz".[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz IMIIKE1998 #73081 üzenetére
Igyál egy kis alkoholt, kérd meg a haverjaidat hogy csapjanak állon, akasszák ki a gázt és rakjanak a motorra. Mire feleszmélsz azon kapod magad hogy az utcában száguldozol
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
mm89
őstag
Hogyan próbáljam magam rávenni, hogy újra motorozzak?
Csináld!Amikor a youtubeon motoros témájú videókat nézel, érzed még a tüzet? Ha hallasz az utcán egy motort, lenne kedved hajtani? Ha nem akkor hagyd a francba és keress más hobbit. Nem szégyen.
Ha igen akkor meg kezdd el és csak az élvezetre gondolj. Szerezz társaságot.bob.zxr
Az se rossz ötlet![ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
yodamastah
őstag
Ez marha egyszerű. Ha felülsz a motorra és ha bizonytalannak érzed magad, vagy félsz akkor ne motorozz.
-
Chrys_
addikt
Akkor te is csak a tükröt nézed előzés előtt? A holttér miatt nem is nézel hátra? Kijárna ezért egy PÁV...
Yoda: pontosan.
Más: ma állíttattam a váltókaron, most már nem kell elemelnem a lábam visszaváltáskor a tartóról. Lehet, hogy még tekerek rajta egy kicsit, csak akkor már esélyes, hogy a felváltás lesz nehezebb.
[ Szerkesztve ]
-
ath
senior tag
válasz Chrys_ #73085 üzenetére
nem. motoros beidegződés miatt kifejezetten hátranézek, de az én megítélésemben a videón a b-c oszlop takarásában lehetett, amikor elkezdett előzni.
azért írtam, hogy ilyen előfordulhat, mert van egy elég kellemetlen élményem a szent istván körúton. autóval mentem normál tempóval 60 körül, a szélsőbe akartam kisorolni. index ki, tükrökben nem látok semmit, kinézek jobbra, sehol senki, elkezdek sávot váltani, és elhussan egy robogós heves ökölrázással. tényleg nem láttam, fogalmam sincs honnan került oda, azon a részen nem volt kereszteződés. -
félisten
Rossz olvasni. Örülj neki, hogy meg van benned a félsz. Bennem sajnos nincs.
-
-Mosquito-
őstag
Ülj fel HSM vagy Symbian mögé.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
félisten
válasz -Mosquito- #73088 üzenetére
Ez gonosz volt.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
TommyGun
őstag
Genya
-
félisten
Látna érdekeset, nem csak cammogna.
-
Chrys_
addikt
fyi
Itt van egy olyan cucc, amitől a motoros kesztyűben is kiválóan lehet a touchscreen-t kezelni:
DigiSKIN DK02Egy csomagban 2 csík van. Az egyiket a bőr, a másikat a szövet kesztyűre tettem (ez utóbbit használom kb. 30 fokos hőmérséklettől). Mindkettővel kiválóan tudom a telefont kezelni, akár a védőtokon keresztül is.
Nálam a telefonos tartó a kormányon bal oldalon van. Először elkövettem azt a hibát, hogy a szalagot a mutatóujjnál középre helyeztem. Mivel a kormányrúd miatt a telefon kicsit jobbra néz, és a mutatóujjam is szöget zár be a kijelzővel, ezért le kellett vennem a szalagot és szemből nézve kicsit jobb oldalra ragasztottam vissza (öntapadós a cucc). Így nagyon jól működik.
A hátránya az lesz, hogy el fog kopni. De 9€-ból 2 kesztyűt is használhatóvá tettem ezzel. REndeltem is egyből még egy szettet tartaléknak. Ezek a csíkok kb. ujjhossznyiak. Elképzelhető, hogy felezni is lehet, így kétszer tovább tartana, bár lehet, hogy akkor az érzékenység lenne rosszabb (mivel nincs közvetelenül a kézbőrrel érintkező felület).[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
válasz StoneBridge #73093 üzenetére
Útvonalat tudsz linkelni?
-
StoneBridge
senior tag
válasz -Mike- #73095 üzenetére
Tavalyihoz képest annyi a változás, hogy Túrócszentmárton kiesik, nem érdemes arra elmenni, mert nincs sok látnivaló. Még Zakopane beleszorítható a 2 napba, nem tudom érdemes/belefér-e (jártam ott néhány éve).
Még infó: szállást kb. 10 perc alatt találtam, amikor már sötétedni kezdett és elég is volt a napi motorozás. 15 eur, teljesen korrekt szoba+fürdő volt, motor fedett zárt helyen állt.
[ Szerkesztve ]
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
demars
addikt
-
Horvi
őstag
válasz StoneBridge #73097 üzenetére
Ez baromi jó lehetett Egy ilyenre én is beneveznék
Hello darkness, my old friend...
-
Kroni1
veterán
válasz demars #73098 üzenetére
Ennél szerintem kicsit jobb megoldás a vezető folyadék, azzal átitatod a kesztyű ujjait, és nem kopik le, ha esetleg mégis akkor megint átitatod vele.. Ez egy két éves cikk, azóta nem tudom mi van ezzel a tipussal, de biztos van most is ami kapható..
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest