- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Face8814
őstag
válasz
csakegyreg #13849 üzenetére
A drag motorokról jó múltkorában láttam filmet. Ott volt hogy 0-100 1-1,5mp körül vannak, 200-ra meg asszem 3mp-t mondtak.
De ez egy naked bike. A supersport gépek ( R1, CBR-1000, GSX-R 1000, ...stb ) vannak 2,7-2,9 körül 100-on, szerintem azok esetében van kb 5-6mp-s gyorsulás 200-ra. -
Face8814
őstag
válasz
csakegyreg #13847 üzenetére
Nem, nem. Pont ez a lényeg hogy azzal próbált kábítani hogy 0-200-ra.
Ha 100-as gyorsulásról lett volna szó, szavam nem lenne, no de 0-200-ra??? Szerintem vicc! -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
csakegyreg #13813 üzenetére
Konkrétan elindulsz a megszakítóhézagtól (a rugót sem árt megnézni), gyújtásidőpont, gyertyakábel, gyertyahézag, meg ami még kézre esik... A kondenzátort sem árt ilyen esetben kicserélni, az is okozhat hasonló tüneteket.
A rossz főtengelycsapágy meg elég sok kárt csinálhat... De kiverheti akár a csapágyfészket is, ha már megfeleően súlyos a probléma.
Brisk jó volt valamikor, újabban nem tudom. -
jasszer
őstag
válasz
csakegyreg #13813 üzenetére
A szakmai kérdéseket meghagyom a többieknek, de a legégetőbb problémádat talán itt orvosolhatod.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest