Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8751 üzenetére
nem tom.megadtam nekik az alvazszamom,motorszamom.az alapjan mondtak egy jo arat.
ra egy nappal biztos ami biztos alapon elkuldtem nekik egy mintat.a zalapjan mar mas volt az osszeg.azt mondtak,elneztek.meghogy rossz arat adtak meg nekik a nagykerben,ill a bontoban. -
feca81
aktív tag
&rew! ha nem gond,elnek a lehetoseggel,es megkernelek egy majoshazi utra.
a steelhorse motor mikor meglatta a szelepemet 3000ft-rol felemelte 6000-re az arat.annyiert mar nem kell a hasznalt.akkor inkabb majoshazarol 2500-ert. erdekes modon a szimmering ara is gyorsan felkuszott 160ft-tal.(ez igy kevesnek tunik,de 16-nal mar nem.+ lehet akkor mar a yamaha markakepviselettol rendelem meg helyben)
szoval FZR 250R v FZR 250 Exupba kellene szelep.a lenyeg,h 3,5mm legyen a szelepszar vastagsaga. se a 4-es, se a 4,5-os nem jo. ja es szivoszelep kene 3 db.
tipus 3ln, motorszam 1hx.
ha megadod a szamod,megadom en is.ha ott jarsz,van,csorgess meg,visszahivlak azonnal,es megbeszeljuk a dolgot.
elore is koszi! -
feca81
aktív tag
tul sokat oltem mar ebbe bele,h donor legyen.hitelt nem akarok felvenni tobbet,eleget vettem mar erre fel(jelenleg is ketto van emiatt a motor miatt).en mar csak akkor jovok ki jol,ha ezt megcsinaltatom,es hasznalom meg jopar evig. v eladom javitas utan kis bukassal(kb 100.000ft minusszal). durva, 100ezret ra kell koltenem,h ne bukjak 300-400ezret
-
feca81
aktív tag
itt van par kep a motorrol,mmeg a ket utolson latszik a csapagy is.
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #8710 üzenetére
ez sikocsapagy,nem gorgos.joval dragabb sajna.raadasul nem is olyan anyag,mint az autokban, bronz oszt kesz,hanem vmi femes fenyu ezustos v krom szinu anyagbol van. viszont a fotengelyem alatta gyonyoru volt,se bemaras,se semmi.szoval az legalabb jo
-
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #8704 üzenetére
tegnap elovettem,leporoltam szegenyket,meg megnezte ma hajtokaromat
a csapagyak nincsenek tul rossz allapotban,szoval lehet marad.majd meg meglatom a tobbi koltseget,es ha belefer akkor kicserelem.keszult rola par kep is,tisztara ugy nez ki,mint egy ujabb FZ igy fel blokkal,idomok nelkul -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8686 üzenetére
ezt alairom tapasztalatbol
-
-
feca81
aktív tag
ma ajanlottak 40-ert eredeti yamaha, vadiuj gyuruszettet.imadom,mikor utolag kapom a jo ajanlatokat
nem kell vkinek?
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8561 üzenetére
en kaja-pia nelkul is mennek,ha lenne mivel
-
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #8531 üzenetére
kicsit valtozott a helyzet,egyelore nem surgos a dolog,ha meg tudod huzni az idot,akkor mjobb lenne.most kaptam ajanlatot a steelhorsetol.eszmeletlen korrektek,most kuldtem el nekik levelben a szelepet es a szimmeringet,lehet tudnak szerezni,de nem biztos,h kiderul keddig. ha tudnak szerezni,ertelemszeruen nem lesz szuskeg elmenned majoshazara. h pato pal urat idezzem,raerunk arra meg
-
feca81
aktív tag
válasz
#25954560 #8531 üzenetére
addig tudok varni
megadnad a szamod privben?mert hogy ha jo,akkor meg is kene venni,es annak fizetese mar megbeszeles targyat kepezi.elore is koszi!mar csak ez tartja fel az osszeszerelest.
mas:ma kaptam arajanlatokat.iszonyat mennyire lehuzzak az embert.
yamahanal a szimmeringek 1300Ft/db
egy masiknal 1026ft ugyanaz
volt ahol 2-3 ezer /db-ot kernek el
es a steelhorsemotor kerult ki arban gyoztesen 550FT/db es 990Ft/db-bal. a gond az,h ez nem eredeti,hanem utangyartott. kicsit felek ettol. ha a dragabb eredeti,mar rendelem is meg toluk,es ezzel is elorebb vagyok.
aztan amr csak tomitesek es kesz.ott is hatalmas a szoras.5900-13.000Ft-ig egy hengerfejtomites. nevetseges... -
feca81
aktív tag
nekem vagy motorom van-jogsim nincs, v epp jogsim van-motorom nincs
jelentkezo esetleg majoshazara? -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8501 üzenetére
eppen ezert nem akarok felutazni szegedrol.ha nincs,v nem jo nekem,akkor kidobtam 10E ft benyakoltseget.
szoval a kerdes tovabbra is fennall -
feca81
aktív tag
sracok jar vki majoshaza fele? lehet lenne hozza egy oriasi keresem.ugyis jo,ha nem jar,de a kedvemert kimenne
a majoshazi bonto nem postaz,mert sok gond volt vele.en meg nem jarok hetkoznap pesten.raadasul nem is mennek fel csak azert,h megmerjem a szelepszar vastagsagat. telefonban meg nem tudja megmondani,mert a szamitogepben nincs benne,csak evjarat es kesz. szoval ha vkinek rengeteg ideje van,es van kedve segiteni,kimehetne majoshazara,megmerni azt a szelepszarat. 3,5-os kellene, 4-es, 4,5-os nem jo,az van szegeden is
ja es szivoszelep kell vagy 3 db. allitolag 2500 pez darabja.utana megbeszelnem vele a dolgokat.
-
feca81
aktív tag
lehet nagoy nidiota a kerdes,de mit csinal az otodik szelep???
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #8308 üzenetére
hianyzik a barmi, majus elejere tervezem,h kesz lesz a motor.
ja amugy megerkeztek a gyuruk ma,nem vesztegetem az idomet.tiszta ujnak nez ki...
-
feca81
aktív tag
válasz
[lAyCsI] #8296 üzenetére
talan itt:http://www.cma-motor.hu/
-
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #8287 üzenetére
en is ezzel a problemaval kuszkodok.megoldast meg nem talaltam
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8272 üzenetére
enyem soha nem ment jobban 180-nal,lehet meg benne van?ezt honnan lehet megtudni?
mod:helyesiras
-
feca81
aktív tag
valoban van,nekem 12-14 kozott csinalta,viszont nem akkora merteku,mint mikor egy 125-os 2T-nel nyit a power
a gep meg nagyon tetszik,gyonyoru.kicsivel tobb hitelt vettem volna fel,meg is vehetnem,es ezt ami most van megtartanam alkatresznek
viszont lehet egyik haveromnak beajanlom,hatha...
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #8259 üzenetére
lehet hulye vagyok,de maradok az allianznal.nem mellekesen nekem meg a MAVnal is olcsobb az allianz.igaz az egesz csalad nala kot mindent.
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8253 üzenetére
sztem van letjogosulsaga.pl az,amiert en is vettem. a biztositok meghuzzak a hatart 300ccm-nel.alatta bagatel az osszeg,felette meg sokszorosa.en egy 400-ast is mar evi 30E penzert tudom biztositani. ezt meg 6E Ft-bol.nagyon nem mind1,ha az ember albit is fizet mellette.a sulyadorol (bocs,teljesitmenyado mar) ne mis beszelve. evi 4000Ft
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #8252 üzenetére
nem bantottal meg.mint mondtam ez egy velemeny,es arra mindig vevo vagyok,mert csak okulni lehet belole.a leszolas nem igy kezdodik
-
feca81
aktív tag
tul jo ar,vmi nem stimmel.meg a leharcoltak is boven 300E folott vannak.raadasul 3ln valtozat,ami sztem sokkal szebb,es mar aluvazas is.van forgalmija is?
mod: v esetleg a km tul sok benne? ha anno ket eve ez fent lett volna,csaptam volna le ra. az enymet 335-ert vettem milyen allapotban
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #8244 üzenetére
teljesen jo otlet,mar alkalmaztam is,de sehol nem talaltam
volt egy motorhibas elado,de inkabb nem bantottam
lehet pont ugyanaz a hibaja,bar o hajtokart emlegetett. a piacon meg inkabb 2kr-esek vannak,az enyem meg 3ln tipusu. nem ertem,ezt miert nem hozna kbe alkatresznek.mar nemetorszagban is kerestem,sot! multkor az ebayen talaltam blokkot is,csak hat a hazaszallitas... lehetetlen.
mod: mind1,most megindult a dolog,megvannak a gyuruk(holnap-holnaputan erkeznek),a henger,az elkeszul pillanatok alatt,most rahajtok a hengerfejre.meg a vegen motor lesz belole.
-
feca81
aktív tag
ha tehetnem eletem vegeig
de legalabb is meg 5 evig tuti. az igenyeimet kielegiti.nem kell nekem 220-szal szaguldozo motor,ugyse hasznalom ki.a fenntartasi koltsege meg alacsony (a szervizt leszamitva
)
az az FZR amit mondasz,ket korlampas,v trapez? kepet tudsz rola mutatni? -
feca81
aktív tag
folyamatosan jonnek a negatv tartalmu levelek.szinte mind sajnossal kezdodik
a red baron meg ,hat had' ne mondjak velemenyt. joforman leszidott,h hogy mereszelek arat kerni. -
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #8229 üzenetére
azert van ott meg 5 sebesseg is,nem robogo ez
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #8226 üzenetére
nekem megvolt a 125-os kategoria.es levaltottam 250-esre.tapasztalatbol mondom,van kulonbseg a ketto kozott.es itt ne ma hangra ertem
a 125-os atlag 160-at megy.a 250-es 170-180. ez meg nem is kulonbseg,de az elmeny,amit gyorsulas kozben nyujt, teljesen mas.azt,h melyik goyrsul jobban ne mtudom ravagni,mert a power nyit,es meglodulsz,mig a masik fokozatosan adja le.de megis mas erzes a 2. gyorsabbnak tunik a 250 4T.mod:ja es nem veszem szidasnak,inkabb velemenynek.es abbol mindig johet,sokat okultam mar beloluk...
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8223 üzenetére
dehogy,az meg eztan jon... csak ha ez nem megoldhato,abba mar bele se fogok...
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8221 üzenetére
mint utolag kiderult fotengely mar volt cserelve benne.scak a tulaj ezt eladas utan kozolte,miutan kerdore vontam az allapota miatt.gondolom akkor fel is csapagyazta.logni nem lognak a hajtokarok,az tuti,megvizsgaltam.csak akkor nem ertem,miert nem ujitotta fel a hengert is...
ja persze hasznalt fotengelyre
vmi bontobol szerezte
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8219 üzenetére
hadde akkor ezek szerint, ha en fel akarok ujitani egy blokkot,akkor fotengely+ csapagyak+dugo+gyuru+henger.de akkor mi marad a regi blokkbol?
ertem,akkor meg gondolkodom ezen a felujitason...
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8217 üzenetére
miert nyekkenne meg?ezt ne migazan ertem,elvileg annak birnia kellene,hiszen erre talaltak ki,nem? v hogy megy ez?
-
feca81
aktív tag
most ajanlottak eredeti gyari gyuruszettet 1000km-t futott 30 penzert.erdemes vajon hasznaltat venni? (fexen 1000km-t futott)
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8209 üzenetére
amit te emlitesz arakat,egy az egyben kifizetnem erte.azt egyaltalan nem sokallnam a motortol,de amit a yamaha ker,az vmi gigaszi. mit ertesz beprobalkozos aron?mondanak nagyot,en meg alkudjak?milyen mar,h egy bolttal kell alkudoznom
az a baj,h semmi imserosom,akivel elmehetnek,h nezze meg a blokkot.meg ha mar szetszedem,mert enelkul nem latom a henger falt,dugot,gyuruket,akkor meg kene nezni a szelepeket is.kapasbol szelepszimmeringek csereje,tomitesek csereje,mert a hengerfej tomites egyszer hasznaltos.+ 30 csak mert szetszedem.de usse ko,legyen,legalabb ujak lesznek.meg mindig ott van,honnan szerzek embert,aki ezt megtenne nekem?meg jobb kerdes,honnan szerzek blokkot?a burmimotorral beszelgettem anno.ok hoznanak nekem japanbol,de csak ha fixen kerem.es ha rosszat hoznak?
teljesen tanacstalan vagyok.
(sry ha sokat sirok,de ez mar az vegso stadium) -
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #8207 üzenetére
eddig 3 szerelovel talalkoztam,mind3 atvert.ugy latszik itt lent delen mas a helyzet,mint ott pesten
mod: vagy en vagyok egy balf.sz, es engem mindenki at tud verni,v rettento peches vagyok,v naiv,v nem tom.megyek veszek egy polot magamnak 17.800Ft-ert
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8203 üzenetére
ez teljesen jol hangzik,de a blokk veteletol felek,h megint megszivom.ugye ki se tudom probalni,mert csak egy blokk,szoval megint ott a zsakbamacska esete.ezert akarom ezt felujitani.amugy a szakalmetal ugrott,nem keszitenek hozza gyurut.a red baron meg csillagaszati arat mondott. 30.000/gyuruszett. ha most ezt egy dugora ertettek,akkor nagyon felejtos.marpedig gyanus...
a kawa csak alvazszam alapjan tud, a suzuki ne mvalaszol,honda szintugy.egyre kilatastalanabb...
hidd el,ha a ganyolason kivul lehetne mas esszeru megoldas,azt valasztanam.mind1,meg varok a valaszokra,aztan majd meglatjuk,h 5 rossz kozul melyiket valasszam.en mar vesztes leszek,az tuti,a kerdes,h mennyire (a motor mar tobb,mint fel millio ft-omban van!) -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8196 üzenetére
a problema az,h most nagyon nem lesz ra love.hitelt vettem fel,h megjavitsam,ugyanis a szerelom lelepett a penzemmel,amit a javitasra szantam.most folyik a nyomozas ellene,hamarosan birosagi eljaras lesz belole.mar ha a jo magyar jog szerint odaig eljutunk. szoval a leheto legjobbat a leheto legolcsobban.70+ E Ft-ot nem fogok kiadni 4 db gyuruszettert.kell meg az ugyvedre is a penz
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8155 üzenetére
epp ezt kell kideritenem
marmint a meretek ugyanakkorak-e. a wiseconal van 48-as atmeroju gyuruszett,potom 28.000 a 4 db,de nem jo,mert az olajatereszto 2,5mm-es az enyem meg csak 1,5mm-es,es le se lehet faragni a dugobol,mert nincs honnan. neztem a dugot,hihetetlen pontos mernoki munka.egy szazad mm elteres,es kuka.a csapszeg es az olajatereszto kozotti tavolsag mindossze 0,5mm!!!!!
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #8143 üzenetére
17800 egy dugora. ezert kene tudnom a kawaet,mert az csak a fele,csak sokkal jobban hangzik
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #8121 üzenetére
ha a meretuk azonos,akkor miert ne?ugyanakkora terhelest kell kibirniuk,ugyanazon fordulatszamon.kikepzese se lehet sokban eltero,v ha megis,nem jelent semmit,hisz ez csak egy gyuru,nem egy szelepfedel.szoval ha a meret egyezik,akkor sztem minden tovabbi nelkul ki lehet scerelni.es ha a kawasaki feleannyiba kerul,a hulye veszi meg a yamahatol...
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #8115 üzenetére
nem furtuk,hanem ujraperselyeztuk. egy fokkal szebb megoldas.de uj gyuruket is akaurnk bele,h teljes legye na felujitas. hal' istennek a dugok megmaradtak. konkretan olajatereszto gyuru kellene,mert az nincs a wiseconal. most jutottunk oda,h az FZR 250-esem felujitsuk.es ha mar 250-es, elkepzelheto,h a tobbi 250-es gyuruje jo hozza.ezert kellene a merete. ha vki tudja a honda CBR 250-es gyurumeretet,az is megfelel
a yamaha ereeti nagyo ndraga,es itt vki azt mondta,h a kawasakie olcsobb.ebben remenykedek...
-
feca81
aktív tag
hello!
vki nem tudna megmondani,h milyen meretu gyuruk valok a kawasaki zxr 250-esbe? esetleg azt,h milyen arban mozognak a szettek?
koszi! -
feca81
aktív tag
válasz
Flashback #6478 üzenetére
allitolag ugy van megtervezve a motor il auto elektronikai rendszere,h pont annyi wattot termeljen,mint amennyi szukseges.h nagyobbat teszel bele,halvanyabban vilagitanak,mert el kell vonni.v esetleg az akksit szivjak.sztem ha kisebbet teszel nem lesz gond.de ha ne migy van ne engem szidj,ne mvagy okhozzaerto,e ncsak azt tuom mondani,amit nekem is mondtak
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #6429 üzenetére
B3?? az ne mazt jelenti,h mar 3x balesetet okoztal?nem az A a jobbik fajta?en ne mertem,akkor engem miert huznak le a biztositok ennyire.akarhany kalkulatort kiprobaltam,nekem csak 30 folott volt hajlando szamolni.sztem a jogsi lesz a ludas...
-
feca81
aktív tag
elado a regi motorom. na ez tuti nincs visszatekereve
komolyan elgondolkoztam a visszavasarlasan -
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #6373 üzenetére
en az elso joidos napon tuti esznel leszek,mert meg akkor ne mlesz mivel menni.de ha kesz lesz tuti nem lesze kesznel egy evig
ez a fel ev kihagyas nagyon megviselt.sot,lassan egy ev!
-
feca81
aktív tag
igen az. egy fekete motor es egy golf talalkozasa.nezzektek meg a golfot is,milyen csunyan osszetort.erdekes ,h ver sehol,pedigekkora becsapodasnal mar a minimum,h minden tiszta ver. felre ertes ne essek,nem orulok a balesetnek,es ne melvezem,csak realisan gondolkodom.bar ha a szelvedot nezem,akkor lehet akar elve is meguszta,mert oda erkezett...
-
feca81
aktív tag
válasz
Stalker-2572 #6145 üzenetére
aszittem egy ertelmes fejet
PPP agyrazkodas?
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #6033 üzenetére
vegre valahara megertettem hogy mukodik ez a vacak
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #6012 üzenetére
de durva,ezt soha nem gondoltam volna!
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5991 üzenetére
na ezt legyszi magyarazd meg nekem
hogy erted azt,h alacsony fordulatnal nem megy fel addig a dugo???a hengerben?ugy tudom az egy uton jar,fordulatszamtol fuggetlenul,hiszen a hajtokar adott hosszusagu,a gyujtas adott ponton gyujt,stb stb stb. v en vagyok a hulye ,v valamit elneztem.
na msot nekem ez a bejaratas dolog elegge aktualis,mert ugyebar ujra lesz perselyezve a hengerem. szova lakkor most jarassam, v ne? a dugo gyuru jo allapotban voltak,azok nem lesznek cseresek,csak a persely,meg az olajlehuzo gyuruk. meg 3 szelep,meg ott fent a hengerfejben par dolog.sry kesobb olvastam az alattam levo hozzaszolast...
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5966 üzenetére
az en blokkomnak is vege van
mar ugy megszoktam
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5918 üzenetére
nehogy meg a vegen megvegyem
-
feca81
aktív tag
válasz
qpakcovboy #5828 üzenetére
igy ranezesre sztem bevallalhato,de ugy mondom ezt,mint hozza NEM erto.
-
feca81
aktív tag
vannak hulye emberek. csak egy tortenet:
ket ember penzt akart csinalni.mit tegyenek? volt mindkettojuk udvaraban egy-egy romos auto. fogtak magukat kicsit osszetortek az elejuket,bealltak vele egy keresztezodesbe,es hivtak a rendorseget,h itt bizony baleset volt. a rendorok mar felvettek mindent,mikor az egyik veletlenul belenezett a motorhazba.dikk ma' nincs motor. innentol kezdve sejthetitek mi lett a vege... -
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #5806 üzenetére
rendben,szamitok rad, mert ha ez nem jon be,mamrint nem lesz jo a kis FZR-em,akkor csak ket tipus kozott gondolkodom. az F2-es, es az FZR kozott. szigoruan 600ccm-ben. a szimmetria hive vagyok,es ez a trapez lampa kielegiti vagyaimat
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5776 üzenetére
nekem garazs, udvar garazs
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #5752 üzenetére
a 620 nekem mar draga lenne.meg most kapott megint egy loketet a regi motorom osszerakasa, kaptam megin egy adag alkatreszt,egy adag igeretet,es az inditokulcsot,szova ltolom a motorvasarlast.hatha meg lesz ebbol vmi
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #5708 üzenetére
neztem egy CBR 600F2-t is talan 37.000 km-rel.meg az is tetszik.valahogy szerelmes vagyok a trapezlampaba
az se volt draga, 479E Ft, es szep allapotu.mamrint kepen.volt rajta mar cserelve vezermulanc,lancfeszito, olaj, megvolt a szelephezag allitas, es karbiszinkron. meg egy regebbi CBR F1-et is neztem,de orok aron tartjak. 499E Ft
viszont F4-es festessel,ami nagyon feldobja.
-
feca81
aktív tag
válasz
bajnokpityu #5683 üzenetére
gyorsan le tudod beszelni az embereket
mellesleg itt egy foto a regi Cagivamrol, o volt Frederika
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5678 üzenetére
hat epp ez az,en se hittem el,h kifogtam, millioszor atneztem,h ugyan mi lehet a bibi,de nem talaltam semmit se. en meg eladtam,pedig meg emnynit mehettem volna vele... a 6000km alatt 1x esett le a helyerol a spower motor,mert nem volt benne a rogzito csap, meg 1x v 2x kellett takaritani a powerszelepet. ennyi volt a hibaja.ja meg egy akksicsere,de ez termeszetes. imadtam a kis sz.rost
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5676 üzenetére
es azt is tedd hozza,h nem olcso mulatsag a rendeles,mert veled fizettetik meg a postakoltseget.legalabb is yamahaeknal ez van. bementem,es egy kis aprocska idomert elkertek 14.000Ft-ot. egy boltban mar lementunk 11.000Ft-ra, de inkabb megvettem ebayrol kicsit torotten igaz ,de postakoltseggel 3000Ft-ert
-
feca81
aktív tag
válasz
zsoltee10 #5673 üzenetére
rettento egyszeru a valasz: ne mertek a 4T-hez
a 2T-t mar fel tudom ismerni,marmint h mik a hibajai,de egy 4T,az nem megy. hulye vagyo kmeg hozza,de majd a tapasztalat. a 2T egyszeru,konnyne megtanulhato a javitasa.(persze csak kisebb javitasokra gondolok). de egy 4T a rengeteg szeleppel,meg millio kis bizgentyuvel... megszivtam,legkozelebb okosabb leszek,most mar tudom mire figyeljek oda. mar ki is neztem egy FZR-t sopronban,nehogy legyen belole vmi
600-as 93-as gyonyoru kek FZR 63.000km-rel kereskedotol 450.000Ft-ert. kapasbol kompressziomeressel kezdenek
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5667 üzenetére
akkor ezt nagyon rendbe raktak,es a vetalar tobbszoroset is rakoltottek,mert az idomok is gyar ifestesuek voltak,es meg ki se voltak fakulva,se megperepdve,semmi. seho legy karc,meg a labtarto vegen se.meg megkockaztatom,h a gumik is gyariak voltak
komolyan mondom,mintha akkr jott volna ki a szalonbol.egyetlen egy karc volt rajta,amikor raultette a kisfiat a motorra,annak a cipojenek a csatja karcolta meg a tankboritast. tobbet allt garazsban,mint kint az utcan
PP iszonyatosan bnom,h eladtam. egy szezon alatt beletettem 6000km-t, es tovabbadtam rajta mert en hulye nagyobbat , 4T-t akartam. es im mi lett? se 2T se 4T,csak egy hasznalhatatlan konyvtamasz
-
feca81
aktív tag
persuader, nem keresem amr vissza hozzaszolasod,ugyis olvasol mindig. ha megvan a szett,szolj.ha nicns,akkor mikor kesz a moci,elmennek arrafele,lemernenk,es megbeszelnenk a dolgot. bar hozzavetoleges arat most is elfogadok,h tudjam,mennyit kel gyujteni
-
feca81
aktív tag
feltoltottem mar par kepet a dragamrol (itt ertsd szo szerint
)
kepekja ez vasarlas utan par napja keszult. kb 2006 oktoberben. azota par ujabb karcolas van rajta,meg nincs benne a fel blokk
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5453 üzenetére
ha megkernelek,h csinalj egy komplett szettet az enyemre, az kb mennyibe kerulne?
hal isten az enyem nem qatmenetes,es vegtelenul egyszeruprobalok kepet is linkelni. csak linkelem,mert mocskos nagy a kep
a hatso szurke csik serult,az az FZR feliratig tart,csak sajna ott volt egy idomtores,es leszedtek rola ja es a tank tabu,azt le nem festem
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5401 üzenetére
jarmudekor? te tudsz akkor csinalni akar motorra matricakat? elobb utobb oda kerul a sor,h le kell festeni.bar meg elotte a blokkot kel lrendberakni
-
feca81
aktív tag
válasz
Topiccsendőr #5392 üzenetére
f.sza, nekem meg 10 gept kell osszeszerelnem. itt all a munka hegyekben,en meg forumozok..
-
feca81
aktív tag
valoban o az
az oktatas, azse volt egyszeru. asszem 100 korul jott ki, abbol 20-at vissza tudtam igenyelni. 7,500-at azert nem,mert ne madott szamlat rola. egy orat vezettem forgalomban, viszga elott egy oraval. a rutint viszont jol leadta. kresszre be se jartam
szova lerdekes az oktatoi mivolta is.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest