- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
emvy
félisten
válasz
TayRol #22545 üzenetére
TayRol, nem akarunk szervezni egy zalai turat?
Szerintem meg valami szallast is tudnek intezni, ha nem akar megfordulni a tarsasag egy nap, mondjuk le lehetne menni a Balatonfelvideken, le Zalaba, fel Vasba (mindket megye tele van dombokkal, auto alig), aztan valahol eszakabbra vissza Postre.
-
emvy
félisten
Sracok, a Finster dobokrol tudtok valamit?
-
emvy
félisten
Na, kovetkezore garantaltan elmegyek, ezt nem hagyhatom ki.
-
emvy
félisten
Gumifakat holnapra!
-
emvy
félisten
válasz
Beowulf_78 #22424 üzenetére
Szerintem halasszuk. Ha egy kicsit is csuszik az ut, az mar nem jo -- a csapat jo resze nem tul rutinos, jo resze pedig teljesen kezdo, ilyenkor csapatban motorozni eleve nagy figyelmet igenyel, nem kellene meg esovel es / vagy hideggel is foglalkozni kozben.
-
emvy
félisten
válasz
Beowulf_78 #22415 üzenetére
Nekem van riasztom is, de nincs bekotve, mert eszi az akksit.
-
emvy
félisten
En a cegnel melygarazsban tarolom a cuccot, elvileg csak kartyaval lehet lemenni meg feljonni, biztonsagosabbnak erzem, mintha az utcan lenne.
Lancbol valami Vectorom van, plusz egy pici riasztos tarcsafekzar, ami elsosorban arra jo, hogy ha megdontik a motort, akkor szirenazik.. de en is ugy vagyok vele, hogy ha ez a ketto keves, akkor minden keves, ezek is arra valok, hogy esetleg ne pont ezt nezzek ki maguknak.
Meg hat a kornyek fontos, sajnos.
-
emvy
félisten
válasz
Integra #22356 üzenetére
Valszeg fele-fele
, itt is kell a gyakorlat. Es van olyan, hogy 'beakad' a valto, tehat ujra kell kuplungolni ahhoz, hogy bevegye a fokozatot.
Multkor valami b*zira beegtem, Szentendrei ut, elorecsorgok, elol ket nagydarab fazon FZ6-okon (asszem), autok elol idegesen alldogalnak a pirosnal. Sarga, kuplung elenged, kb. 10000-ig elporgettem, valahogy kedvem volt temposan indulni, kettes...akarommondani nullas, nagygaz, konnyezik a motor, fejem eg, autok kozben kozelednek, puff, kettes, porget, aztan valahogy sikerult harmas helyett megint nullast
Na jo, ez meg tenyleg az elso egy-ket napban volt... mindekozben a nyugodtan elindulo ket FZ6 siman elment mellettem, en meg tiltason forgattam nullasban a motort hatvannal
-
emvy
félisten
Forcefield initial review:
a mellkasvedo+gerincvedo nagyon rendben van. Masszivan felcsatolhato, remelem, a tepozarak jo ideig kitartanak. Nagyon kellemes, hogy befer a kabat ala is, raadasul puha, hajlekony.
A konyok+vallvedovel egy a problema: maceras felvenni. Maceras = kb. 3-4 perc amig magamra teszem, mivel egyben levenni az egesz, osszecsatolt felsoreszt eleg nehez, osszetapadnak a tepozarak, etc.
-
emvy
félisten
Na, valakit meg elkapott rajtam kivul ez a brutal zuhe?
-
emvy
félisten
válasz
TayRol #22169 üzenetére
Sajna a csizmat en kicsit elszamitottam, vettem egy Alpinestars turacsizmat - vizallo meg minden, de nekem kicsit tul turas. A borruham is eleg egyszeru, mondjuk alig kerul 50000 penzbe az also+felso, es a dzsekit kulon is tudom hordani.
Egyebkent a sisakzajt nagyreszt az okozza, h a plexi pont oda nyomja a levegot.
-
emvy
félisten
En is megprobalom magam elkerni az asszonytol
-
emvy
félisten
Reggel mentem ket kort egy korforgalomban, es a masodik korben ugy dontottem, inkabb Balatonfelvideken jovok az M7 helyett.
Nagyon kellemes az a taj, normalis forgalom, rendort nem nagyon lattam.
Viszont hullunk rendesen, a hetvegen is legalabb harman nem mentek haza...
-
emvy
félisten
Ne forumozzatok, nezzetek MotoGP-t.
-
emvy
félisten
Ma gurultam a kornyeken egy 80-ast, vannak eleg szar utak, rendesen ereztem a hatam a vegere.
-
emvy
félisten
18-a esetlegesen nekem is jo lehet.
Ma hazajottem reggel Zalaba (6-kor indultam, 9-kor erkeztem), hat az autopalyan teljesen osszefagytam
. Irto unalmas.
Viszont Zala kiraly, dombok, kanyarok, keves auto, rossz utak, sok vad az uton
-
emvy
félisten
válasz
qpakcovboy #21894 üzenetére
Oke, koszi, rendszamossal is, gondolom. (Ja, es parkolas ingyen van, ugye? Marmint en nem szeretnek fizetni, csak szepen megallni valami felreeso helyen, ez a lenyeg
)
-
emvy
félisten
Motorral fel lehet menni a Budai Varba?
-
emvy
félisten
Persu meg a tobbi tapasztaltabb kollega: mennyi ido utan javasoljatok a palyazast? Szivesen kimennek dontogetni valamikor, de nem akarom eldobni a cuccot
-
emvy
félisten
válasz
Beowulf_78 #21861 üzenetére
Anyam, ezt hogy elte tul a ficko!?
-
emvy
félisten
Telleg Integra, honnan tudod, h Evinek hivjak?
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
-
emvy
félisten
válasz
Integra #21648 üzenetére
A MotorLine-nal vettem, ahova a linkek is mutatnak. Nagyon kedvelem a boltot, van egy kedves eladocsaj, aki rendkivul keszseges es segitokesz. Raadasul nem akar mindent radtukmalni, anno terd- es gerincprotektort neztem ott, megmutatta az Acerbis terdvedot, mondvan, hogy tesztgyoztes, kenyelmes, olcso, ha nem zavar a szine, akkor erdemes megvenni. A gerincvedoket mutogatva viszont megsugta, hogy azert a helyemben korulnezne meg, mert az epp itt levok sajnos nagyon dragak. Maskor is hasonloan jo arcok voltak.
Mindent ki lehet probalni, viszont naluk alapszabaly, hogy cserelni csak minosegi hiba eseten cserelnek, a meretet ott kell eldontened (ezzel probaljak garantalni, hogy nehogy valaki hasznalt cuccot vegyen ujkent).
-
emvy
félisten
válasz
Integra #21636 üzenetére
Jaja, ebben. Igazabol nem tunik ugy, mint ami nagyon vedene -- ahogy nezem, mindegyik kesztyu a csuszasok ellen vedhet, lenyegesebb uteskor mindenkepp serul a kezed, sajnos. Ami jo ebben, az az, hogy relative eros, kemeny es konnyu a protektor, es rendkivul kenyelmes par het utan (miutan felpuhul a bor).
Szerk.: anno meg valami 14000 volt, erosebb forint mellett.
-
emvy
félisten
Nekem ilyen van feketeben:
Brutal kenyelmes, nagyon jol szellozik -- hatranya, hogy 10 fokban mar boven hideg.
-
emvy
félisten
Kenytelen voltam ma / penteken kicsit autopalyazni, hat iszonyat, soha tobbet fuldugo nelkul, 150 korul mintha lanccal vernek a sisakomat ...
Voltam a Galyateton, az osszes kanyaron finom kozuzalek volt, ketszer megcsusztam, egyszer pont jottek szembe, nem volt egy jo elmeny. Szerencsere felezovonalon belul maradtam.
-
emvy
félisten
M3-as Godollo utani 30-40 km-es szakaszan van hatulrol is fenykepezo matricaellenorzes?
-
emvy
félisten
Uj zsarumotorokat lattatok mar? Nagyon csinosak.
-
emvy
félisten
Integra,
van valami nyuz az Erorol?
Kosz.
-
emvy
félisten
válasz
jasszer #21350 üzenetére
Sajna en estem egy rendeset montival, szerencsetlenul tort a keztocsontom, 4 honap gipsz (tort a sisakom is). Azota csak orszaguti, mar amikor nem lopjak el
(Ott is van endorfin rendesen, volt, hogy egy nap alatt ketszer masztam meg a Col d'Iserant (2780 m), este lehet kolbaszt meg tesztat tolni
)
-
emvy
félisten
válasz
Beowulf_78 #21312 üzenetére
En mar csomoszor hallottam.
-
emvy
félisten
Nalam is.
Egyebkent a Fazer SIMAN elfer varosban, autok kozott. A CBF-el egy het utan majdnem mindenhol el tudok menni, ahol robogoval. Sot, neha batrabban, mert ha megindulna a sor, akkor agilisebb
Szerk.: amitol jobban felek, az az, hogy oldalba kapnak -- robogonal megsincs ott a labam....
-
emvy
félisten
Surgos kerdes: ahova betoltod az olajat a blokkba, ott egybol vannak fogaskerekek, etc., vagy minden csak a szuron tul van, es a szuron "innen" csak olaj van?
-
emvy
félisten
válasz
bajnokpityu #21146 üzenetére
az...
-
emvy
félisten
válasz
bajnokpityu #21060 üzenetére
Nem egeszen. Az egyensulyi szerv mellett az osszes szenzoros info befolyasolja az egyensulyt (meg az izmok feszitettsege is).
-
emvy
félisten
Lidlben motoros napok vannak, olcson lehet venni elsosegelycsomagot, kesztyut, ilyesmit.
-
emvy
félisten
válasz
zsoltee10 #20995 üzenetére
Ertelek teljesen
.
Egyebkent most, utolag nezve valszeg jobban elveznek egy meg porgosebb motort. Viszont ez azert vissza is fog -- masfel hete nagymotorozom, nem tenne jot az egeszsegemnek, ha rendszeresen 13000-es fordulattal probalnek kozlekedni.
Ezt lecserelni meg macera -- nem lenne olcso egy hasonlo, szinte vadiuj motort talalni ehelyett.
Ja, es nekem jo, hogy alul nincs annyi ero -- gyakran kozlekedem dugoban vele, es egy alul gyengus sorneggyel szerintem eleg jo elorecsoszogni (nincs rangatas, nem ugrok neki senkinek).
-
emvy
félisten
válasz
Topiccsendőr #20984 üzenetére
Itt a cegnel all egy a parkoloban. Gyonyoru gep, szerintem semmire sem valo.
-
emvy
félisten
Nem eleg a CBF nyomateka? Fura, pont ugyanugy megy, mint a Hornet (legalabbis a 2004 koruliek), csak nincs meg a legfelso 1500-2000 rpm. 20% loerokulonbseg hasznalhatatlanna tenne egy gepet? 2 tized kulonbseg van a 0-100 gyorsulasban.
Az ER6-tal nekem az volt a bajom, hogy nekem kicsi.
Egyik oldalon azt allitjak, hogy hatszazas motort ne vegyen kezdo, masik oldalon meg hogy a 78 LEs CBF-nek keves a nyomateka... A fogyasztas engem nem erdekel igazan.
-
emvy
félisten
Integra,
hogy all az Ero?
-
emvy
félisten
Hetfon viszem be. Addig nem fogok vele menni, elotte kiszivok par deci olajat belole valami csovel a beontonyilason keresztul, igyekszem keveset letudozni. Kb. 15 km a szerviz, addig gondolom nem lesz semmi baja.
-
emvy
félisten
válasz
Boci_83 #20871 üzenetére
Egymillioert vettem a motort, tobbszazezret koltok ruhara. Masfel ora munkadijert nem szamithatnak fel tul sokat, az olajat egy ismeros el tudja szamolni koltsegkent. Szoval ezen ne muljon. Azert csinalnam meg otthon, hogy lassam, mi kerul bele. Ja, es kvazi nagyszerviz lesz, fekolajat, hutofolyadekot is neznek.
Ja, es ami fontos: ha netan eladnam, akkor jol jon, h le van pecsetelve a szervizkonyv.
-
emvy
félisten
válasz
Gaboman #20860 üzenetére
A motor egyebkent 3 eves, es a szervizkonyv szerint 12 havonta kellene legszuro, meg mittudomen (ez valszeg tulzas). Ez mondjuk indokolna, hogy elvigyem szervizbe. Ez mennyire kritikus, ha tenyleg nem hasznaltak sokat a 3 ev alatt? Vagy eleg a km-ora allashoz igazodni?
Ja, es 6000-nel elvileg nem kell olajcsere a konyv szerint...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest