Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eM'82

addikt

válasz snt #1027 üzenetére

hi!

7VGn, kicsit belekukkantottam a .ski file-ba, és képzeld sikerült a fejlécek körüli árnyékolást átállítani fehérre, ill. amilyen színűre akarom:).
    Dzsimmy is jelezte, hogy a színséma szerkesztővel át lehet írni, de az spcolor.sch-t hiába aktivizálom és hiába másolom a telóra nem lesz semmilyen hatása...
    Naszóval ezeket a sorokat (amik így kezdődnek) módosítsd (ill. az utánuk következő 3 értéket, ezek adják meg a színkódot (akár Paintbrusht is elindíthatod és a színkiválasztásnál megnézed mi az a 3 szám, amiből kijön a szín, pl: 255 255 255 <-ez a fehér, de a 0 58 108 -< ez vmi kékeszöld))
    4 52
    4 83
    4 259
    4 368
    4 376
    4 465
    4 489
    4 503
    4 528
    4 546
    4 604
    4 639

sajna nekem arra már nem volt időm (nem volt kedvem tökölni), hogy mindegyik sort kiderítsem mi-micsoda (pedig sztem 10-15 perc alatt kiderült volna...) A legegyszerűbb, ha a fent említett soroknál, mindegyikre beállítasz egy-egy színt (rózsaszin, citromsárga, piros.... azért hogy jól elkülönüljenek, s meg tudd határozni később, hogy melyik szín, mit határoz meg (melyik szöveg-körvonalat [englishül:) : Outline Color]))

ui.: voda ice longhorn-t nem tudtam hazavinni, így módosítás elmaradt, de ami késik..:)

Good Luck

eM

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák