- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- DIGI Mobil
- Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
hi!
7VGn, kicsit belekukkantottam a .ski file-ba, és képzeld sikerült a fejlécek körüli árnyékolást átállítani fehérre, ill. amilyen színűre akarom.
Dzsimmy is jelezte, hogy a színséma szerkesztővel át lehet írni, de az spcolor.sch-t hiába aktivizálom és hiába másolom a telóra nem lesz semmilyen hatása...
Naszóval ezeket a sorokat (amik így kezdődnek) módosítsd (ill. az utánuk következő 3 értéket, ezek adják meg a színkódot (akár Paintbrusht is elindíthatod és a színkiválasztásnál megnézed mi az a 3 szám, amiből kijön a szín, pl: 255 255 255 <-ez a fehér, de a 0 58 108 -< ez vmi kékeszöld))
4 52
4 83
4 259
4 368
4 376
4 465
4 489
4 503
4 528
4 546
4 604
4 639
sajna nekem arra már nem volt időm (nem volt kedvem tökölni), hogy mindegyik sort kiderítsem mi-micsoda (pedig sztem 10-15 perc alatt kiderült volna...) A legegyszerűbb, ha a fent említett soroknál, mindegyikre beállítasz egy-egy színt (rózsaszin, citromsárga, piros.... azért hogy jól elkülönüljenek, s meg tudd határozni később, hogy melyik szín, mit határoz meg (melyik szöveg-körvonalat [englishül : Outline Color]))
ui.: voda ice longhorn-t nem tudtam hazavinni, így módosítás elmaradt, de ami késik..
Good Luck
eM
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest