- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasziga
csendes tag
Üdv! Alg!
SMS próblémából adódott több pici hibácska is ha jól tudom lehet őket orvosolni, én személy szerint egyet se tapasztaltam, én már friss szofttal kaptam, tudtommal a mostani V3-asokat már egyébként is friss szofttal kapod!
Szerintem is fekete színben néz ki a legjobban
(nekem is olyan színben van), hát, hogy mennyire karcolódik?? jó kérdés! Eddig még a kelleténél jobban védtem a külső hatásoktól a telefont, de véleményem szerint nem hajlamos a karcolódásra ellenben a mocsok és ujjlenyomat összeszedésében nagy király
pláne fekete színben...
Keveset tud de azt üzembiztosan, persze ez az én szubjektív véleményem, de nálam eddig 2hónap alatt semmivel se adódott gondom! A néhol motorolásan fura dolgokkal meg együtt kell tudni élni, de végül is ezt nem számolhatjuk fel hibának elvégre ahogyan nincsen tökéletes ember úgy sincsen tökéletes mobiltelefon márka, tökéletes mobil telefon típus!
Ha az fmrádiót, mp3lejáccót meg társait tényleg tudod mellőzni, csalódás nem érhet
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.29
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(nekem is olyan színben van), hát, hogy mennyire karcolódik?? jó kérdés! Eddig még a kelleténél jobban védtem a külső hatásoktól a telefont, de véleményem szerint nem hajlamos a karcolódásra ellenben a mocsok és ujjlenyomat összeszedésében nagy király
pláne fekete színben...