- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
HercogG
csendes tag
válasz
Csápájev #147 üzenetére
Jól hasznalható. Egyszerű. Persze Samsungnál sok a gyari program, amit le kell tölteni. Szép a képe, gyors. A gyári tok finoman szólva is szar, csúszós. Janeszgol által ajánlott tokot rendeltem, nagyon jó. Szerintem a fényképezője sem rossz, bár nekem mellette van egy panasonuc milc gépem is, ha nagyon kell valamit
-
Sendrov
csendes tag
válasz
Csápájev #124 üzenetére
Szerintem olyan telefont vegyél, amely kézre áll, és megfelel az igényeidnek. Az, hogy ki-milyen szubjektív véleményt ad egyik vagy másik telefonról az szerintem sokadlagos. Magam részéről az ilyen fórumokon az általános hibajelenségeket kutatom. Pl. ha sokan azt írják, hogy nem elégedettek a kamerával, akkor ennek biztosan meg van az oka. Viszont fontos az is, hogy milyen készülékről váltanál.
Én pl. augusztus óta vagyok egy Motorola Edge 50 Fusion boldog tulajdonosa.
Egy Redmi Note 8 Pro készüléket váltottam erre. Ez utóbbit itt a Mobilarénás tesztben a fotós képességei miatt is dicsérték. Igaz, az egy 5 évvel ez előtti teszt volt. A Redmi Note 8 Pro tényleg nagyon jó képeket lőtt és szerettem vele fotózni. De az igazság az, hogy azóta eltelt 5 év és én elhiszem a többieknek, hogy a Fusion fotóban nem a legjobb, de minden körülmény között sokkal jobb fotókat készítek vele, mint a régi telómmal. Szóval nekem gyakorlatilag ez előrelépés. Videóban meg pláne. Memória, tárhely bőséges.
Processzor "gyengesége". Felhasználás függő. Én általános célra használom. Böngészés, telefonálás, navigálás, zenehallgatás, bankolás, stb. Soha nem éreztem még, hogy akadna, vagy döcögne. De el tudom képzelni, hogy processzor igényes dolgoknál kevés lehet. Csak én videót vágni, 3D renderelni stb PC-n szoktam.
Frissítések rendszeresen jönnek. A kijelzője gyönyörű. A hang chipje is jó. Komoly, zárt BT fejhallghatóval szebben szól, mint más, szintén Dolby Atmos eszközeim.
A Redmi Note 13 Pro 5G volt a versenytársa, de ez annyira szögletes tepsi, hogy rossz volt kézbe venni. A Fusiont egy karcsú, de a gyárinál jobban védő tokkal használom. Szó szerint öröm kézbe venni, annyira kézre áll (közepes méretű kezem van).
Gondolom ennyiből lejött, hogy elégedett vagyok vele. A legjobban az tetszik benne, hogy nincs semmilyen apró szoftveres, vagy hardveres bosszúság, ami idegesítene a hétköznapokon (a redminél ilyen azért volt bőven). Egyszerűen csak teszi a dolgát, segíti az életem. Lassan fél éve.
Remélem kellően összezavartalak
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- CASIO órák kedvelők topicja!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest