- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Bog kedvéért:
"Odáig olvastam, hogy a kijelző... 6,67 collos"
Részletre bármelyiket ki tudnám hozni, de tepsifon nem kell. -
troviko
senior tag
A kollégám most vett egyet, egész szép darab, élőben még jobban is néz ki, főleg a hátlapi kamera tetszik.
-
hardver1985
tag
Nem rossz.Tetszetős.
-
válasz
ghiottone #45 üzenetére
"Széles" lencsével - pontosabban oda.bszott jóvanazúgy "széles" lencsével lehet vékony készülékeket csinálni. Addig jutottak a fizikában, hogy széles=rövid fókusz=vékony készülék. Arra már b.sznak, hogy a seregnyi optikai hibát talán nem csak szoftveresen kéne szőnyeg alá seperni, hanem annak rendje's módja szerint még az optikai szinten korrigálni-kiküszöbölni. Na ezért tartunk ott, hogy még a csudijó "egycolosszenzor"(sic) sincs kanyarba se egy rx100 kompakt fotógéphez, hiába ugyanakkora a szenzora papíron.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
+1 az X4 és Z2 Force volt az utolsó 2 jó Motorola, utána már nem voltak az igaziak
Ezek a lencsék (széles és ultraszéles) vannak a sima Edge 30-ban és nem tudtam gcammal se konzisztens eredményt elérni. Edge 30 Fusinben pedig az ultraszéles még gyengébb is volt. -
Nekem kifejezetten tetszik a készülék, csak az nem ahogyan Moto sajátosságát viszi tovább, hogy nem éri el legalább 5000-es akkumulátort. Egy Pro esetében én ezt elvárnám, még akkor is ,hogy értem én hogy a gyorstöltés lehetősége miatt van ez így " kialakítva".
-
-
A kommentet írók csak elenyésző részét képezik a tényleges érdeklődőknek. Korábban volt róla szó, hogy legalább egy nagyságrenddel több a teszt olvasók száma mint aki kommentel. Az olvasók nagyobb része nem is regisztrál a prohardverre/mobilarénára, csak idejár tesztet olvasni. Mi a kommentek számát látjuk csak. A teszt olvasók száma ennek a sokszorosa.
-
Sajnos kamerában nem erős ennyiért. Amúgy az egyéb és az ára jó.
Videó alatt felvétel közben váltani az optikák között nem lehet, ez sem egy nyerő. Nekem ez már olyan alap mint a snapi 8 bármi. -
ShadowX
őstag
Ha jön erre valami illetékes...csak nagyon átmenetileg kapcsolódik ide a kérdés, de 1 nap alatt kb. 40 komment jön egy ilyen telefonteszt fórumába, míg a nagy márkáknál már akár több száz is összejön. Ezekhez később sem jön annyi, mint a nagy gyártók bizonyos készülékeihez. Hogy alakul ezeknek a cikkeknek az olvasottsága? Megéri egyáltalán a cikkbe fektetett energia?
-
batai15
félisten
válasz
noezmegmi #37 üzenetére
Meg játék konzolt, térképet, asztali környezetet stb
Nekem az első Android/ okos telefon egy LG gt540 volt , tehát gyakorlatilag ott voltam már az elején ( ha a symbiant nem vesszük ) és azért eléggé sokat fejlődött a technológia. Persze nagyon sokba kerül egy készülék,de azért a közép kategória ,illetve lassan az alsó is elég a mindennapi felhasználásra. -
noezmegmi
tag
Lehet én vagyok maradi, de van egy határ ami felett nem vagyok hajlandó többet fizetni. Annyival nem jobbak és nincs olyan látványos fejlődés ami indokolná az évente vegyél új vackot. Régen azt mondtuk kapunk egy rádiót, zene dobozt, fényképező és videó kamerát és az mind elfér egy dobozba... de ez már nem igaz az ár viszonylatban.
-
Hallosz
senior tag
A telefon amúgy jól néz ki. Ívelt kijező ívelt hátlap és ehhez még tapadásmentes a fogása.
Erre azért nem számolnak több droid verzióval, mert addigra úgyis használhatatlanra törik a sok leejtéstől. -
doooo
veterán
Hol itt a "két főkamera"?
Miért hívják főkamerának a főkamerát, ha több is lehet belőle? -
pdr755
aktív tag
A tesztelő vagy bárki meg tudná írni hogy mind a három hazai szolgáltatónál működik e a VoLTE a készülékkel?
Motorolák egy sajnálatos hiányossága volt h sokáig csak a Telekom támogatta őket Mo-n ilyen szempontból - már akkor is amikor hivatalosan volt kapható.
Jó lenne ha ez változna. -
Egyszerű, ne a SoC-on pörögj: ebben a telóban gyakorlatilag csak a SoC-ért kifizetsz 150+kFt pluszt, amit ha a vásárlók kb 90%-ához tartozol, soha nem fogsz kihasználni - így kifizetni is teljesen felesleges. A kamera is ezzel a gyíkfing tele szenzorral és a "masszív" 2x-es "zoom"mal kb ott lesz mintha a főkamerával digizoomolnál.
-
-
-
-
-
Nem rossz teló ez ennyiért. Fólia vajon van rajta gyárilag?
-
válasz
Rigormortiis #17 üzenetére
Ez melyik modell volt?
-
szkaroly
senior tag
válasz
Rigormortiis #17 üzenetére
Melyik felső kategóriás (mert ugye ez a Moto az lenne) Xiaominak volt 1,5 éves támogatottsága?
-
batai15
félisten
Jó lenne ez ,de túl sok pénz még egy motorola telefonért.
Majd ha be bizonyítják hogy normális supportot tartanak akkor esetleg. -
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
300k felett már alap kéne hogy legyen a valódi, periszkópos tele nem hangyapetsch méretű tele-szenzorral. Lásd pl Oppo x6
-
lujo10
aktív tag
Nekem tetszik a készülék, ja és köszönöm a tesztet
-
A sok éves Moto x4 gcammel ezt megette keresztbe.
-
secretgarden
aktív tag
Ez OnePlus 11 ár, amit ugye 4 Android verzio / 5 ev biztonsagi frissites erejeig támogatnak. Jó lenne valami hasonlót hallani hivtalaosan Motorolatól is...
-
SkyLine3000
addikt
Én spec az LG V50-em nem cserélném le erre. És nagyon másra sem.
Ettől függetlenül jó látni, hogy erőlködik a Moto és egyébként nem is rosszak a telefonjai.
-
hajbel
addikt
Szvsz ez a kamera középkategória közepe. Kíváncsi vagyok, hogy egy gcammel mit tudna, de a széleslátó és a zoom szerintem azzal is használhatatlan lenne.
-
jUUh
addikt
Szeretném, ha szerethetném, de ez szvsz. még így is drága ezért. Szokásos Moto anomáliákról nem is beszélve.
-
Egy dolog, hogy 2x-es zoom, de még azt is egy soványka, a főszenzorhoz képest negyedakkora felületű érzékelővel csinálja.
-
rdt89
addikt
Szegény Motorola még nem érett meg ebbe a táborba, pedig valamikor tudtak ők, csak a Lenovo mikor rájuk tette a kezét, hozzáadódott sok negatívum is, pedig kár ezért a telefonért, mert tényleg nem sok dolog az amin elcsúszik, ha azt a következő készülékre kiköszörülik, nagyon is ajánlott lehet szerintem.
-
janeszgol
félisten
Jó telefon. Nagyom jó. Kijelző oké, hardver kifogástalan, kamera jó. A videófelvételeknek nagyon szép képe van, de az állóképek is jók. Nem csúcs, talán a Xiaomi 13 ebben jobb, de ennyiért simán jó. A Xiaomi 13 megfontolandó e helyett: 3 %0 ezer forintért ott tuti lesz minimum kettő fő verzió ugrás, itt meg a fene tudja.
Viszont az ára így is jó vásárrá teszi.
-
Leslie1966
senior tag
Első mondat: két szemlélet közül választhat nem ?
-
xedamen
senior tag
4.5 - 5 óra kijelző idő 2023-ban azért elég gyászos, miközben a konkurencia 6-7-8 órákat hoz
A Google már a sarkára állhatna, mert hiába az egyre finomabb gyártási technológia a processzorok terén, keveset fogyasztó RAM, energiatakarékos kijelzők, ha a rendszernek a háttérfolyamatai megeszik a telepet... Példának okáért az Apple sem varázsló, nincsenek csodaszerei, mégis elmegy 8-9 órát egy 14 Pro Max egy 4320 mAh-es teleppel.
-
kbyte1024
veterán
Jó telo ez
az a fránya support.... Ha osszeszednek magukat esküszöm vennék egyet
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet
-
Nem rossz az árazása. Nekem tetszik.
-
joey04
titán
szóval olcsóbb, de több is a kompromisszum.
-
gr1975
csendes tag
Köszönöm a tesztet! Az elmúlt pár évben megfordult nálam néhány ebből a márkából, nekem nem okozott csalódást egyik típus sem.
-
mjani1172
addikt
Nem szeretnék ünneprontó lenni,vártam ezt a telefont,de a cikkíróval ellentétben nekem a fotók nem (annyira) tetszenek.Szvsz a Mate 20 pro míg így öregesen is tudja ezt.
-
Baggins86
aktív tag
Úgy könnyű 3 éves rendszerfrissítést ígérni, ha csak 3 évente adsz ki egy új főverziót
-
Richie86
senior tag
Nekem ez a telefon tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest