Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
vegyél Edge 30at nagyon jó készülék
Visszatérve a VoLTE támogatáshoz,műszaki adatai szerint támogatja a tipus sőt az összes motorola.
Viszont nekem továbbra se megy yettel kártyával nem is jön fel olyan opció,hogy Volte vagy hd hanghívás viszont voda vagy telekom kár5tyával igen.
Így első körben megpóbálom a simkártya cserét,hátha az a baj -
gbela
senior tag
Nincs, ahogy kollega reszletesen meg is valaszolta. Viszont epp tegnap este tettem fel Cube ACR-t, es bar csak egy teszthivast csinaltam eddig, az mukodott, igaz eleg halk volt a masik fel, de boven hallhato ha feltekertem. Illetve nem is problakoztam meg a rogzites forras allitgatasaval. Szoval van remeny.
-
ghiottone
nagyúr
Nincs. EU-s piacra szánt készülékben nem lehet.
Következő lehetséges kérdésedre a válasz: nem egyszerű rárakni más romot(india, brazil) mert a radio.img fájl bekavarhat és a bootloadert is nyitni kell.
És a bónusz kérdésre: lehet app, ami működik, de hogy 100%-os-e arra nincs gari.
Van még kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest