- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Másik tesztből idézve:
"Motorola promises three years of OS updates for the Motorola Edge 40 and 40 Pro – so not as generous as the four years some other Android phone makers (namely Samsung) offer. The company has also committed to four years of security updates, which is still a bit short (Samsung and Google both promise five, for example), but long enough to cover the likely lifetime of the phone – you'll still have two years of coverage left if you buy an Edge 40 in 2025, for example."
[link]
Itt 3+1 évet írnak. -
Nekem is volt mindenféle droidom. Samsung, Huawei kettő, ZTE, ZUK, Xiaomi, Sony, Motorola. Csak a Sony csinálta (7-8 évvel ezelőtt, még a 4-es, 5-ös droid idejében). A Motorolának ez az egy alkalom csak véletlen botlás volt valószínűleg, mert a neten nem találkoztam ilyen panaszokkal.
-
Rendes droidos telefont kellett volna venned. A Huawei P30 4 év alatt egyszer sem csinált ilyet, említettem, hogy a Z1C szokása volt ez. Sőt, 2 évig használtam olyan, egzotikumnak számító droidos telefont amiről itt 100-ból 99-en még csak nem is hallottak: ZUK Edge. Az se csinált ilyet, pedig custom rom volt rajta. Mellesleg ez eddig egyszer fordult elő, és a repülő módba kapcsolás megoldotta a dolgot, és azóta működik ahogy kell. Tehát ez nem akkora tragédia, hogy én ilyen baki miatt hátat fordítanék a droidnak. Mindössze írogatom ide a tapasztalataimat, és ezt is beraktam ide. Aki emiatt az i oldal felé fordul, annak sok sikert kívánok. Csak majd figyeljen rá, hogy jól fogja, és ha úgy érzi lassul, akkor téved
Békesség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A lapcsalád Alapelvei itt is betartandók!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Call of Duty: Warzone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest