Hirdetés
Aktív témák
-
rumcais
csendes tag
Sziasztok, Meg tudná vki mondani melyik fájlban van a magyar fordítás, mert átírnék 1-2 dolgot. Köszi!
Kinn van a 2.2.17 wiui : [link]
-
rumcais
csendes tag
Kinn van WIUI 4!
-
rumcais
csendes tag
válasz Davebowman #22798 üzenetére
Az egyéb legyen csak bepippantva.
-
rumcais
csendes tag
Kinn van a 2.1.6 WIUI. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110
A MIUI 2.1.6 a tényleg ICS? Mert Wajk külön postolta a két verziót. Üdv[ Szerkesztve ]
-
rumcais
csendes tag
Sziasztok, Próbáltam most a WIUI ICS-t de nekem röcögött az LP vele, míg az ICS nélkülivel pedig vajpuhán fut. Ti nem tapasztaltatok ilyet? Üdv
-
rumcais
csendes tag
Kedves Kollégák! A wiui-ban hogy lehet beállítani hogy a hivás közbeni képernyőzár ne ez az alap lefelé húzós legyen. A feleségem azt nem tudja jól használni és eddig nem jöttem rá. A témák csak a zárképernyőt állítják itt, itt nem találtam a beállításokban olyat mint a CM7-ben. Ettől függ hogy növekszik-e a WIUI tábor egy hölgytaggal! Please...
-
rumcais
csendes tag
Sziasztok. Az új wiui nálam jól megy.Gyors és nincs hiba. Az alsóek ledek fénye viszont dupla erős lett. defy+ effekt?
-
rumcais
csendes tag
válasz Weeman1 #13372 üzenetére
Nekem a MIUI tűnik gyorsabbanak a WIUI-hoz képest. Szerintem jó az alábbiakat leszámítva.
Az őrület hogy angolra kell állítani a nyelvet ahhoz hogy a hotbootot okozó hozzáférés kérések megjelenjenek (pl. SMSBackup+).Tudja valaki hogy a gyári tartóban hogy lehet rávenni a telefont hogy automatikusan a bluetoothra küldje a hangot??? Ha nincs benne oda megy.
A sebesség függ a launchertől, nekem LP-vel willám.
[ Szerkesztve ]
-
rumcais
csendes tag
Újabb fázisába érkeztem a bluetooth harcban! A WIUI alatt nem tudtam beállítani hogy hívást automatikusan az autórádióra küldje, mindig visszaállt. Ezért telepítettem a MIUI-t a magyar oldalról. A bluetooth jó lett, na de! A Carhome-ra azt mondja a Market hogy nem kompatilis! ?? Na jó, akkor nem telepítettem. Beraktam a telefont a gyári tartóba, a fény szépen kialudt ahogy kell egy idő után és vissza se jött. Csak akksi kivéttel lehetett életet csiholni bele.
Ez meg mi a fene???? -
-
rumcais
csendes tag
Nos. Kicsit elhamarkodtam hogy WIUI 21 alatt jó a bluetooth. Automatikusan nem küldi át az autóra, csak ha még + a bluetooth gombra kattintok. Ez CM7 alatt auto volt. Itt miért nem???? (Froyo alatt is jó volt.)
Ha vki tudja, please! -
rumcais
csendes tag
Viszont, Go launcert használok, azon a Contacts widgetnél beállítottam a közvetlen hívást (ha a képre kattintok), na ettől azonnal újraindul. Ha azt állítom be hogy felajánlja hívni akarok vagy sms-t akkor jó.
Ez vmi MIUI specialitás???
-
rumcais
csendes tag
Kipróbáltam, 45 percig ment a Maps és nem volt semmi probléma. A 21-es wiui-ban már az autó bluetooth-ra hang átküldés is jó. Így marad, eddig amiatt tértem vissza a CM7-re.
Egy dolog nem jó csak, hogy a Carhome-ban nem lehet közvetlen hívást beállítani, míg CM7 alatt lehet. Ez miért???
Üdv
-
rumcais
csendes tag
Nightly 35 kinn!
-
rumcais
csendes tag
Pillantsatok csak a CM7 nightly next changelog-ra. Nem rövid!
[ Szerkesztve ]
-
rumcais
csendes tag
Mozz. Ha tudod nézd meg lécci a cardock-ot is. Wiui-ban nem lehetett közvetlen hívást beállítani. Meg ha jól emlékszem a multiling keyboard autocomplete funkcióját se tudtam kikapcsolni. Plusz használat közvben a szabad memória lement 70MB-ig míg CM7 alatt szinte mindig 100 felett van. Köszi!
-
rumcais
csendes tag
válasz defygaben77 #11428 üzenetére
Szia, Én próbáltam azt, jobb a magyarítása mint a CM7-nek. ami miatt visszatértem az az, hogy a carhome-ban nem tudtam beállítani a közvetlen hívást, a memória felhasználása nagyobb volt, plusz még volt egy-két kisebb dolog, néha jött a vörös csillagos emberke hibaüzenettel. Egyébként szerintem jó, van amiben jobb, van amiben rosszabb. Próbáld ki, legfeljebb visszatérsz.
-
rumcais
csendes tag
Segítsetek!! Már szétgugliztam mindent. CM7-re szeretnék olyan lockscreent mint ami a wiui-ban van., nem találom!!! A vertikális, átlátszót.
[ Szerkesztve ]
-
rumcais
csendes tag
Visszatértem a CM7-re ahogy vki korábban jósolta. Talán Mozz. De szeretném a Wajk féle vertikális átlátszó lockscreen-t. Eddig nem találtam CM7-re, Hogyan lehetne????
-
rumcais
csendes tag
válasz CoolBoy323 #11110 üzenetére
Köszi. Belevágok, hagy hasítson ismét a CM7! Már fut az install.
-
rumcais
csendes tag
Pálinkás jó reggelt! Ismét áttértem WIUI-ra de van pár apróság ami idegesít így visszatérnék a tuti CM7-re. Viszont nagyon tetszik a WIUI-ban hogy a zár lefele húzva működik hívás közben is. Ezt mivel lehet CM7-en megcsinálni?
-
rumcais
csendes tag
A bluetooth kérdésemhez kiegészítő: próbáltam cardock programot telepíteni wiui alatt de mindig elszállt hibával. A kihangosítás meg úgy működött hogy lekapcsolta az autó rádióját de a defy hangszóróján szólalt meg. Kérdés hogy ez másnál is így van e vagy nekem volt vmi rossz?
-
rumcais
csendes tag
Sziasztok. A CM7 N14 nekem stabil, de jobban tetszett a a wiui, visszatérnék.
Nálatok működik WIUI vagy MIUI-val az autós bluetooth kihangosítás????? -
rumcais
csendes tag
Sziasztok. Feltettem a cm7 ginger témát de nekem az alsó dock részen nem a színes ikonok jelennek meg.
Hogyan kell azt megcsinálni? -
rumcais
csendes tag
Sziasztok, Régóta követem a topicot és megtettem pár dolgot. Tapasztalataim: először felraktam a Wajkui 1.9.23-at, szerintem szuper, nagyon tetszett de nem működött vele a cardock és nem működött az autorádió bluetooth kihangosítása sem. Utóbbi esetében leállította rádiót de a saját hangszoróján szólalt meg.Próbáltam cardock-okat telepíteni de mind elszállt hibával. Nekem ezek fontosak, így cseréltem CM7 Nightly 14-re. Az stabil, és minden működik rendesen. Érdekes hogy nekem zöld, feleségemnek piros lencsése van és az övé lassabb a CM7-ben és a gyáriban is. Többet gondolkozik ablak váltások között.Vajon ez miért lehet? Köszi az eddigi tudást!!! Üdv
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Ukrajnai háború
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest