Hirdetés
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
Aktív témák
-
.:LoMAX:.
aktív tag
válasz RootRulez #38903 üzenetére
Ez nálam is előfordul, és jó pár programon belül is elég rossz a láthatóság fehér háttér és szürke szöveg
--
Ami nálam hiba szokott lenni, hogy teló újraindításnál mikor a rendszer újra betölt, a system mindig nem válaszollal fogad, várakozásra bökve aztán minden rendbe van (Fix permissions nem segített), valami 5let, hogy miként oldható meg, hogy rebootnál ne fogadjon a system gond? (program vissza állítás volt Titaniummal mert előtte cm7 volt, wipe-ok meg voltak)
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
-
.:LoMAX:.
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék, még nem vagyok annyira jártas az android témában, így 1-2 dolgot nem tudok kideríteni, próbáltam utána keresni, de nem jártam sikerrel, ezért leírom, hátha találkozott már ilyennel vki, és hogy mit lehet tenni ilyenkor:
Telefonomon a CM 7.1.0 van fent.
Ha pc usb-re csatlakoztatom a telót (50%-körüli az aksi), akkor a teló nem kezd el tölteni, nincs semmi kommunikáció a pc és a telefon között (PC nem látja a telót sem), a led fehéren világít, de az aksi töltöttsége ugyan úgy esik, ez második nap (eddig rajta "lógott" nekem a telefonom a gépen, nem rég lett feltéve a CM), hogy ezt csinálja, hogy félig töltött állapotban pc usb-jére kötve semmi nem történik, próbáltam másik gépen is, de ott se volt semmi.
Ezért kipróbáltam, hogy simán csak 230-as töltőre dugva mi történik, onnan elkezdi gond nélkül tölteni a telefont.
Olyan ez mintha valami blokkolná a telefon usb használatát pc-n keresztül.
PC-re csatlakozni csak akkor tudok, ha a telefont újra indítom.Ja és ha lehúzom a notification bar-t ott sincs semmi infó, hogy usb-re vagyok csatlakoztatva (USB debugging-ot ki-bekapcsolgatva is próbáltam).
Segítséget, 5leteket előre is köszönöm
Samsung Galaxy Note 3 || OnePlus 2 ||
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest