Aktív témák
-
Joke21
aktív tag
válasz domerator #24844 üzenetére
Van belőle nandroid backup, meg fixed sbf. Csak vigyázz, mit szedsz ki belőle. Nekem volt olyan, hogy kiszedtem a progikat, felraktam, ment. Próbaképp felraktam még egyszer, ugyanúgy előröl kezdve mindent és nem bootolt be a telefon. Igaz én amennyire csak lehetett, kipucoltam, 90 progi maradt benne, azokkal együtt, amit én magamnak pluszban beleraktam.
-
w333
félisten
Gyári 2.2 cee hun verziót kéne valamivel megnyitni és kipucolni, sőt lehetne belepakolni pl. 1% battery step, alap cpu 1ghz, miui programok, status bar, miui kinézet, stb.
Biztos vagyok benne hogy lenne egy atomstabil rendszer ami olyan gyors és ugy néz ki mint a miui és az akkumulátor is jobban bírná
(#24847) FearTomi: Hogy lehet ilyet kérdezni ??? Nem nem ugy kell ,van egy kis trükk : első indításnál motorola logo-nál be kell csukni a szemet és erősen tapsolni hogy elinduljon
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Joke21
aktív tag
Egyébként az alternatív megoldás, ha nem akarod nandroid backupból felrakni:
Feltelepíted sbf-el, rootolod, 2ndinit-t felrakod.
Kibontod ext2explorerrel a cg39.smg-t. Abból is elég a app könyvtátar. Kitörlöd ami nem kell, belerakod ami kell, írsz egy scriptet, amivel recoveryből tudod törölni a system/app könyvtárat és kész is az install.zip. Igazából ennyi, nem bonyolult. Ha esetleg akarsz még egy két dolgot beállítani, pl alap procibeállítás, azt is meg lehet oldani.
Nekem nem tetszett a sea, így hiába volt minden kész, inkább eldobtam.
Szerk: Itt van nandroid backup a szükséges fixed sbf-ekkel. A végeredmény ugyan az, mint a gyári sea. Én egyébként linux alatt bontottam ki az img fájlokat, de van rá windowsos megoldás is, valahol olvastam róla.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"sbf-ben levo cmg fajlokat szetszedni, szerkeszteni es visszacsomagolni... " - talán tzl kolléga meg tudná mondani, szerintem írj neki egy privátot, hátha észreveszi és jelentkezik.
(#24846) Tirol66: Próbáld az elmentett wifi "állomások" törlését, telefon újraindítását, "állomások" mentésének elölről kezdését.
(#24849) Dark Archon: A Defy+ topikban rákeresve megtalálod, mert többször is leírták. Vagy menj a motoroladefyall.info oldalra, ott könnyen megtalálod a leírását.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest