- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLeP_i
tag
Nosztalgiából én is felraktam ismét.
Tényleg nagyon komoly kis játék és még ma is simán megállja a helyét.
Mikor még régen játszottam vele, volt egy rész, ahol elakadtam, aztán nem próbálkoztam és feledésbe merült. Most hogy újra megvan, megnéztem, mi volt az a nehéz pont, és megvan. A liga módban a 6 db-os pályachellenge-nél volt a baj. Most azt is sikerült megoldanom, szépen átjutottam azon a ponton is, most viszont egy mégnagyobb akadályba ütköztem. Van az az utáni 1 részből álló liga, amin az ellenfél csúcsszuper verdája ellen kell menni egy körpályán 10 kört olyan kocsival, amiben a 6 részes ligában lehetett játszani.
Pff, mondom egyefene, megpróbálom, beleadtam mindenemet, épphogy nem körözött le a végén, hibátlanul mentem végig, de lehetetlen legyőzni.
Nektek sikerült?
Várom a technikákat
-
piadex2
senior tag
Hello!
Felraktam a directx 8.1-et, a motorhead 3.0 patch-et és a geforce HUD fix-et, de ugyan úgy nem megy a menü megjelenítése. De csak az, maga a játék megy: ha sokat várok, akkor betölt egy versenyt, és azt meg is jeleníti.
Ha valaki tud egy jó megoldást (a geforce 2 kártya cseréjén kívül), az ne tartsa vissza.
Kösz:piadex2
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
OFF: sikerült újságot venni, aminek ez volt a melléklete
ON:
Mitől lehet az, hogy 98SE van fent, directx 7.0a, és miután az intro lefut a menü nem jelenik meg. Ha nyomom az irány gombokat, akkor hallom, hogy tallózom a menüt, de más nincs. A zene abból gondolom, hogy megy, hogy villog a CD lejátszó led-je, de nem hallom.
Segítség!
Kösz:piadex2
-
piadex2
senior tag
Remélem, valaki figyeli...
Szóval, ha valaki le tudná másolni (500), vagy el tudná nekem adni az eredetit, akkor egy 1000 HUF-ot fizetnék.
Ezt a gamét vagy a gamestarhoz vagy a pc guruhoz is adták valamikor...
-----
Az is jó, ha feltorrentezi az illető valahová!
Előre is kösz!
p. -
mayerlaci
senior tag
Legjobb játékok 1-ike.
-
HavocS
senior tag
mikor megjelent (98 asszem) mindenki el volt ájulva, hogy hogy lehet ilyen grafikát ilyen sebességgel mozgatni
csak az a baj, hogy túl könnyű 
-
Juve
aktív tag
Hűű ez tényleg jó volt.....és ment nálam egy S3 Virge-l

nem is rosszul -
spirit007
senior tag
Az ilyen tuti gémek miatt tartottam meg a Voodoo2 -met

-
HavocS
senior tag
Remélem nem baj, hogy felhozom, még mindig az egyik kedvenc játékom

A HUD és menü elrontása a Geforce sara, van is hozzá direct Geforce HUD patch, ezzel végre lehet gyönyörűen D3D-ben játszani ismét.
Azt nem tudom, hogy ATi kártyákon milyen, utoljára Nvidiám volt, mikor játszottam, majd kipróbálom megint.
Bővebben: link -
Bass
addikt
Leporoltam ezt a régi gamét és meglepödtem hogy fura a menü(össze van nyomva) és a játékból is hiányoznak az infók futam közben(sebesség,helyezés,pájarajz stb) a kártyára gyanakszom mert akkoriban még voodoo2-n és 3-on játszottam vele ott minden rendben volt,nem lehet valamit beállítani hogy normálisan müködjön?(tudom nem mai játék de megkívántam)

Új hozzászólás Aktív témák
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Hgst es seagate 500gb 2.5 hdd
- Hostpost.hu VPS - Webtárhely Bérlés
- Radeon Rx 6600XT/ I5 8400/ 16GB Corsair/ 1TB M2/ 128GB Sata SSD/ 500GB HDD/ Win11
- ÚJ Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon 32/1TB FHD+ 20Hó Gar
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak az a baj, hogy túl könnyű