Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Bővebben: link
Harald Bartoll: ''Nem vagyok teljesen elégedett. Nem volt túl okos manőver Gáboré, ez még sokat számíthat a világbajnokságban a szezon végén. A verseny előtt beszéltem Gáborral és Juliannal és tisztáztuk, hogy ha az élen vannak Mikával, akkor úgy kell versenyezniük, hogy támogassák Mikát a bajnokságban, de nem ez történt Gábor esetében.''
Az egyik oldal így már tiszta: Gábor elismerte, hogy ő nyerni akart és sosem akar második lenni. Számára ez a cél! Őt Gaborinhonak becézik és nem Rubinhonak!!!
Talmának a Nemzeti Sportnak tett nyilatkozatából derül ki: ''Tudja, én egyszerű ember vagyok, de nem szeretek második számú lenni. Voltam már eleget második. Így döntöttem, és vállalom a következményeket.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest