Hirdetés
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
crab
senior tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
hát én is eléggé jártas vagyok a témában, ha lehet ezt így mondani, szóval bátorkodom leírni a véleményemet!

az LSD és a pszichedelikus ''drogok'' nem játékszerek, ésszel kell velük bánni, nem szabad őket lazán kezelni mint a füvet például, ezért szerintem sem kellene teljes mértékben legalizálni az ilyen természetű szereket. azért ha ésszel bánik vele az ember nem lehet belőle baj, mindössze utána kell járni és egy kis önvizsgálatot kell tartani mielött használnád. különösen érvényes ez az LSD-re, mert egy nagyon erős szerről van szó. szándékosan kerülöm a drog kifejezést, mert a mai értelemben vett drog szónak semmi köze nincs az LSD-hez és annak hatásához, és még csak be sem zazulhat tőle az illető, de ha felelőtlen egyén kezébe kerül akkor természetes, hogy problémák merülnek fel. valószínű, hogy egy ilyen ember zazulhatott be az LSD-től, de ez nem csak ezzel az anyaggal fordulhat elő, hanem az összes élvezeti szertől.. azért azt a véleményemet továbbra is fentartam, hogy az államnak semmi köze ahoz, hogy hogyan teszem tönkre az életemet, főleg azért, mert az én életemet nem hogy tönkre hanem jobbá teszi.
a tudományos célú használatát pedig nagyon ajánlott lenne visszaállítani, ugyanis ezt is sikerült betiltatniuk bizonyos demagóg embereknek annak idején.
ésszel szinte bármit lehet csinálni, ez alól az egyik kivétel a heroin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest