Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• crab

senior tag

válasz GombócArtúr #214 üzenetére

hát én is eléggé jártas vagyok a témában, ha lehet ezt így mondani, szóval bátorkodom leírni a véleményemet!:)

az LSD és a pszichedelikus ''drogok'' nem játékszerek, ésszel kell velük bánni, nem szabad őket lazán kezelni mint a füvet például, ezért szerintem sem kellene teljes mértékben legalizálni az ilyen természetű szereket. azért ha ésszel bánik vele az ember nem lehet belőle baj, mindössze utána kell járni és egy kis önvizsgálatot kell tartani mielött használnád. különösen érvényes ez az LSD-re, mert egy nagyon erős szerről van szó. szándékosan kerülöm a drog kifejezést, mert a mai értelemben vett drog szónak semmi köze nincs az LSD-hez és annak hatásához, és még csak be sem zazulhat tőle az illető, de ha felelőtlen egyén kezébe kerül akkor természetes, hogy problémák merülnek fel. valószínű, hogy egy ilyen ember zazulhatott be az LSD-től, de ez nem csak ezzel az anyaggal fordulhat elő, hanem az összes élvezeti szertől.. azért azt a véleményemet továbbra is fentartam, hogy az államnak semmi köze ahoz, hogy hogyan teszem tönkre az életemet, főleg azért, mert az én életemet nem hogy tönkre hanem jobbá teszi.

a tudományos célú használatát pedig nagyon ajánlott lenne visszaállítani, ugyanis ezt is sikerült betiltatniuk bizonyos demagóg embereknek annak idején.

ésszel szinte bármit lehet csinálni, ez alól az egyik kivétel a heroin.

Új hozzászólás Aktív témák