Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
Aktív témák
-
cateye
csendes tag
hi! nah a kérdésem az lenne hogy ez a cucc amit az e-connect nél lehet venni ennek mi a pontos neve meghogy melyik cég gyártya?
-
Mazlee
aktív tag
remélem nem orrolnak meg a reklámért.
az e-connect nél lehet venni olyan belevaló lapot. -
AngelH
aktív tag
nekem is ilyen hazam van, es en is egy csomo helyen kerestem hozza ilyen elolapi cuccost. Nos az eredmeny az lett, hogy elrohangasztam mindenhova, mig vegul egy ismerosom kellytechbol szerzett nekem egy csak usb kivezetest, de letezik usb+audio formaban is, firewire-s nincs naluk allitolag. Ebben csak az a baj, hogy a kellytech az nagyker, es ott csak viszonteladok vasarolhatnak... viszont egy csomo bolt vasarol toluk, es ha megkered szepen oket, biztos hoznak neked ilyet onnan. Ara sem volt valami borzaszto, mondjuk en ajandekba kaptam, de aztmondtak 2-300 forint az egesz. Jo szorakozast :)
-
Debilon
addikt
Hello!
Valaki meg tudná mondani, hogy Pécsen hol lehet kapni Morex házat? -
FLiCK
csendes tag
Sziasztok! [BR]
Nekem van egy morex oldalplexis házam és el?l van nekem egy usb ablakom csak egy problémával. A helye kivan neki alakítva, de a cuccos hiányzik hozzá. (2 usb egy mikrofon egy fejhallgató és 2 firewire). Aki látta már a házat és tudja hogy hol lehet ilyen :O panelt venni az legyen oly kedves hogy ide ír a topicba! El?re is köszi!
Aktív témák
- be quiet BQT S6-SYS-UA-550W 80+ minősítésű tápegység
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi