Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Honor Magic V2 - origami
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp8787
addikt
válasz
Silterax #889 üzenetére
Egyebkent ez milyen sw ami ezt a kepet adja?
En azert szeretem ezt amit mar tobbszor linkeltem mert az is feltunik ha marhasagot csinalok.
MONSTER HUNTER: WORLD ARMOR BUILDERPl. pakoltam ossze egy Health Regen buildet es a Recovery Speed 5/3-on allt. Ez alapban nem tunt fel elsore es lett 2 szabad slotom egybol.
Egyebkent en vedekezes szempontbol a Health regent probalgatom mostanaban. Sztem nagyon megeri de nem art ha jo a DPS mivel annak aranyaban mukszik. Az a baj ,hogy az Earplug-ot nem lehet maximalisan osszspakolni vele. Mondjuk persze lehet olyan fegyver amivel igen. Egyebkent en gyulolom az elvesztgetett skill-eket. Tehat csak azert ,hogy legyen meg egy 2-es slotom nem fogok berakni egy cuccot amin egy tokertelmetlen skill van. Az Earplugot meg ugy kell sztem felfogni ,hogy free DPS.
Ezeket tudtam max kivarialni Switch Axe-re ami eleg jo vedekezo de eros tamado is:
Új hozzászólás Aktív témák
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest