- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Belinea? Nem helyszíni 3 éves garancia van rá? Úgy tudom olyankor nem szórakoznak a szervízzel hanem egyből kapsz egy újat. Persze ezt a garanciát nem is a bolt állja, hanem a disztribútor. Meg mondjuk a monitor összes csomagolását meg kell őrizni hozzá.
Belineát ugyan még nem nagyon piszkáltam, de emlékeim szerint eléggé ellborult menüje van.... próbálj meg esetleg a kézikönyvében utánanézni hogyan óhajt menteni.... -
Warlock_42
senior tag
Hmmm.... ez kissé furcsa... utánajárásod szerint nem oldja semmi, házilag kaparhatatlan, stb... akkor haverod nagy mágus lehet :)) Szal szerintem ha használt volt a zsepi akkor megesik hogy haverod valami hasonlót állított elő az orrában, mint aminek a receptjét megtaláltad. Tudom, kicsit elborult feltételezés, de vannak akik azt állítják hogy pl. az emberi nyál a legjobb CD tisztító.... de még nem volt gusztusom kipróbálni. :DD -
Warlock_42
senior tag
Nincs külön beállítások mentése menüpont a monitoron ? Ha van és úgy sem menti el akkor sajnos rossz.... Konkrétan nem tudom mi baja lehet nekem is volt már egy ilyen IBM-em ami nem óhajtotta menteni. Szvsz valami kis flash-memória szerűségbe menthet, de hogy annak mennyi a cseréje.... meg hogy megéri-e -> ask szervíz, esetleg ha garanciális akkor boltba vissza... -
Warlock_42
senior tag
IIyama LS702UT-m van és szoktam tisztogatni zsíroldó valamint ablaktisztító cuccal. Semmi problémát nem tapasztaltam. Szal nem lehet, hogy simán csak koszos lett a képcsöved ?
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hegesztés topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged