- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Nem kell összefogdosni a notebook kijelzőjét, ha mas hozzanyul, el kell törni az ujjat, es egyből nem kell ijenekkel foglalkozni
-
macilaci78
nagyúr
Moncsinak szemüvegtörlő rongy, bilentyűzetnek kompresszor max 4 bar-ig, szükség esetén denaturált szeszes rongy, vagy fültisztító a nehezen elérhető helyekre.
Ja és a prevenció! Nem szalonnázunk a számítógép fölött, sütizés, csokievés után kézmosás, nem macska módjára, mert a mi nyelvünk nem olyan recés...
[Szerkesztve] -
Renwick
őstag
Billentyűzethez kiváló:
üdv
R. -
PLacc
senior tag
Jaja, meg a porszívókhoz szokott lenni puha kefés fej (kárpittisztító asszem), azzal szabad csak, mert a fém fej (de még a múanyag is) összekarmolja a műanyagot!
-
atosz
őstag
Csatlakozom, szemuvegtorlovel szoktam attorolni a portol, szoszoktol. En nem szeretem ha nyulkalnak hozza, igy csak ritkan kell a raragadt dolgoktol tisztitani. Ekkor mindenkepp vizszintesbe fektetve, nehogy befollyon barmi folyadek. Vmi keves ablaktisztito megfelel a celnak, lenyeg, hogy lehozza a dzsuvat.
A billt meg suritett levego hianyaban nagy levegovel.
Esetleg porszivo, de azzal nem art vigyazni. Ha nagy a kosz benne, akkor erdemes lehet kivenni a billt, fejjel lefele megrazogatni, stb.
-
pampika
őstag
Sztem a legjobb a szemüveg törlő kendő. Az tuti nem karcolja meg, hisz akkor a szemüvegben is kárt tenne. Olyan 1k körül lehet kapni optikákban.
-
lujo2
csendes tag
A puha száraz ronggyal az lehet a baj, h karcolhatja az LCD előtt lévő ''üveget''. Én egy megnedvesített, de nagyon jól kifacsart ronggyal előszőr a port letöröltem, és után egy szárazzal, h az esetleges vízcsepp ne hagyjon nyomot. Igazsághoz hozzátartozik, jó félévnyi használat után történt először, mert én sem tudtam sokáig mit tegyek és már ujjnyi vastag por volt rajta. Gondolkodtam még tiszta alkoholon is, de attól tartottam, az ''üvegben'' kárt tehet.
-
wendy
csendes tag
Sziasztok!
Az erdekelne engem, hogy ti hogyan tisztitjatok a notebook LCD kepernyojet, valamint a billentyuzetet a sok portol, kosztol?
Az otleteket, tanacsokat elore is koszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest