Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Aktív témák
-
Flashy
veterán
eleve a színérzékelés minden embernél más. hogy a 6500K a másik monitoron más színeket ad, az azért van, mert aki a monitor beállítását csinálta, úgy vélte, hogy 6500K-s megvilágításnál azok a beállítások adnak jó színeket. teljesen szubjektív. én egyszerre is használok több monitort és így zavaróbb de megszokható, mint minden :) amúgy volt nekem is egy ilyen időszakom még előző monitoromnál, amikor egyszerűen nem bírtam megtalálni a megfelelő beállítást :) de ha volt megfelelő akkor próbálgasd még, előbb-utóbb meglesz.
-
Geree
senior tag
Ha valakinek van ilyen (vagy ehhez hasonló) monitora és szépek a színei, megírhatná a beállításait...
-
Flashy
veterán
én 9300-on használom, bár tök más monitor. de erre nem hiszem hogy van jó megoldás, próbálgatni kell, ez a nálad levő világítástól, annak az erősségétől meg a színétől függ. fogj egy fehér papírt, tedd mellé. vagy valami színes újságot scannelj be és tedd mellé az eredetit. az a baj ha gyorsan állítgatod, minden beállítás szar lesz, mert a szemed az előzőhöz viszonyít. ha váltogatok a 9300 meg a 6500 között, egyiket se látom jónak, de ha valamelyiken megállok és pár percig nézem akkor jó lesz.
-
Geree
senior tag
Esetleg ha valakinek van ilyen monitora, az leírhatná a beállításait...
-
Geree
senior tag
Segítsetek léccI!
Van 1db Belinea 103040-es 17''-es CRT monitorom... Amikor megkaptam gyönyörű színei voltak, a User beállításra volt téve, de egyszercsak voltam olyan szerencsétlen, hogy elállítottam ezt, és most nem sikerül visszaállítanom normálisra.
a 6500K az túl piros a 9300 pedig túl zöld és kék...
Olyan 7000k-ra szeretném állíttani a User módot de nem sikerül.
Hogyam lehet beállítani a monitor színhőmérsékletét normálisra??
Mingyárt kifolyik a szemem! :) HELP!
Aktív témák
- Eladó kishibás 31.5" HP OMEN 32c
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- Dell UltraSharp U3818DW 37.5" ívelt IPS, UWQHD+, kiváló állapot
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Autós kamera eladó
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest