- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
Aktív témák
-
Flashy
veterán
eleve a színérzékelés minden embernél más. hogy a 6500K a másik monitoron más színeket ad, az azért van, mert aki a monitor beállítását csinálta, úgy vélte, hogy 6500K-s megvilágításnál azok a beállítások adnak jó színeket. teljesen szubjektív. én egyszerre is használok több monitort és így zavaróbb de megszokható, mint minden :) amúgy volt nekem is egy ilyen időszakom még előző monitoromnál, amikor egyszerűen nem bírtam megtalálni a megfelelő beállítást :) de ha volt megfelelő akkor próbálgasd még, előbb-utóbb meglesz.
-
Geree
senior tag
Ha valakinek van ilyen (vagy ehhez hasonló) monitora és szépek a színei, megírhatná a beállításait...
-
Flashy
veterán
én 9300-on használom, bár tök más monitor. de erre nem hiszem hogy van jó megoldás, próbálgatni kell, ez a nálad levő világítástól, annak az erősségétől meg a színétől függ. fogj egy fehér papírt, tedd mellé. vagy valami színes újságot scannelj be és tedd mellé az eredetit. az a baj ha gyorsan állítgatod, minden beállítás szar lesz, mert a szemed az előzőhöz viszonyít. ha váltogatok a 9300 meg a 6500 között, egyiket se látom jónak, de ha valamelyiken megállok és pár percig nézem akkor jó lesz.
-
Geree
senior tag
Esetleg ha valakinek van ilyen monitora, az leírhatná a beállításait...
-
Geree
senior tag
Segítsetek léccI!
Van 1db Belinea 103040-es 17''-es CRT monitorom... Amikor megkaptam gyönyörű színei voltak, a User beállításra volt téve, de egyszercsak voltam olyan szerencsétlen, hogy elállítottam ezt, és most nem sikerül visszaállítanom normálisra.
a 6500K az túl piros a 9300 pedig túl zöld és kék...
Olyan 7000k-ra szeretném állíttani a User módot de nem sikerül.
Hogyam lehet beállítani a monitor színhőmérsékletét normálisra??
Mingyárt kifolyik a szemem! :) HELP!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Formula-1 humoros
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Crohn betegség
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- Dell Alienware AW3225QF - Új, Bontatlan - 31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC -
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest