Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Aktív témák
-
-=Ghost=-
őstag
de igen :(
mert nincs mivel! :(
de reményeim szerint hamarosan lesz
meg most nincs túl sok ötletem az egyik 5'25 ös helyre gondoltam hogy kivágom valamilyen alakban (kb mint a rack) és belegravírozom hogy Ghost vagy valami ijesmi vagy egy szép mintát tiggyátok mint amit a csajok a (nem vagyok biosz zseni) derekukra tetováltatnak hátulra egy olyasmit kellene találnom akkor vágok oda egy másik plexit és abba azt belegravírozom... nagyon állatul nézne ki az tuti -
-=Ghost=-
őstag
köszi
sz@rul... :(
elvileg szerdára vagy max csütörtökre lesz dremel em... de ha nem az gáz mert kitaláltam egy nagyon jól kinéző gravírt... (a radikal mod on van gy cikk a fagyott netivédőrács) abból jött az ihlet... szerintem nagyon jól nézne ki csak legyen dremel em tuti nekiesek... -
-=Ghost=-
őstag
nekem egy fekete genius billem van ami majd illeni fog a házhoz ha fekete lesz... :)
az egeremet nem fogom moddolni mert egy microsoft inteli explorer... anno meg 1-2éve 15e ért vettem és nagyon jó kis egér... nekem monnyuk most egy logitec mx700ra fáj a fogam csak 18e asszem és az meg egy egérért sok...
szal a billbe még belefüzögetném az EL wire t de az egérhez nm nyúlok nagyon jó kis egér szépen illik rá a kezem, nagyon szeretem... -
-=Ghost=-
őstag
abban biztos lehecc csak nekem is el kell keszülnie... (már csak a festés van)
meg még a billbe szeretnék valami neon wire szerűséget...
kékben... asszem EL wire nek híjják... nincs akkora fénye mint a neon wire nek de ez 1.5m hosszú... tény hogy furcsán tudnám csak megoldani neki a tápot de a terv már megvan és működne... :)
asszem a pentacomp ba van is 3000 körül cask most semmi pénzem...
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest