- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Program letöltése:
- Google Sketchup hivatalos letöltési oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
imibogyo #1760 üzenetére
Nem tudok erre most válaszolni. Meg kell néznem újra. Van benne egy műanyag merevítő, amire talán rá lehet fogatni sok mindent, viszont műanyaggal nem dolgoztam. Nem tudom fúrni mennyire lehet anélkül, hogy eltörjön, menetes dolgokat belerakni, szegecsanyát, stb. Teljesen sötét nálam ez a terület. A fa, fém, kő, stb. még viszonylag tiszták. Azt hiszem készítek majd róla egy jó pár képet később, aztán belinkelem őket. 3d nyomtatóm egyelőre nincs. A jelen helyzet mellett, még helye sem nagyon lenne. Maximum csináltatni tudok azzal, akinek van, de talán jobban járnék, ha fém lemezekkel oldanám meg.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
cinemazealot #1758 üzenetére
Mellanox hálózati kártyák.
-
inf3rno
nagyúr
Szeretnék segítséget kérni egy projekthez. Az a bajom, hogy nem férek el ebben a házban, és nem igazán tudom, hogy milyen házat vegyek, amit moddolhatok tovább.
A ház egy Silverstone Raven RVZ01-E, a lap ITX, a táp ATX moduláris, épphogy elfér. A bifurcation riser az ilyen: [link] Elég hosszú kábelekkel vettem, mert attól féltem rövid lesz, de így meg szinte kilóg az egészből. Még arra is gondoltam, hogy tákolok a kártyáknak egy külön házat, de azt megint túlzásnak érzem. Kell nekik sajnos a PCIE 6 pines táp is.
Amivel a fő gondom van az a kis x8-as riser kártyák felfogatása. Van rajtuk 4 lyuk, aztán fel lehet csavarozni valahova, de jó lenne, ha brackets is lenne, és kívülről szabvány kinézete lenne a dolognak. Ebben a házban maximum merevítő műanyag, amit találtam és hozzá lehetne csavarozni, de gondolom nem tartaná semmit, plusz lehet, hogy ki is kéne vágnom egy darabot a hátuljából a háznak, hogy odaférjen. Vannak erre jó tutorialok, best practice, iránymutatás vagy ilyesmi, vagy ne kelljen nulláról gányolnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest