- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
És egy meglévő ellenállásról meg tudom valahogy nézni, hogy jó-e? Mert mint ahogy előbb említettem, van egy 190 ohmos(és több másik is) itthon, csak nemtudom, mekkora teljesítményt bírnak. Ezt kipróbálva megfelelő tempóra lassít, csak nemtudom, bírja-e hosszú távon, vagy nagyon túlmelegedne, esetleg más gondja is lenne..
-
Na megint itt vagyok.
Ha úgy akarom lassítani a ventiket, hogy nem potit, hanem egy snassz ellenállást kötök be, akkor mire kell figyelni? Próbáltam egyet, aminek a jelölése barna, fehér, barna, arany, ami ha jól értelmeztem 190ohm, és 5% tűrésű. ezzel kipróbálva, nekem megfelelő lenne a lassítás, de pár másodperc járás után is felmelegedett az ellenállás. Ez normális, vagy baj? -
Üdv!
A képen látható cucc mire való? a 3 kábelfogató érintkezésben van egymással? Vagy megoldhatom vele azt, hogy a 3 nyílásból egyben a táp felől, és a venti felől érkező test kábelt fogatom össze, a másikkal meg a a 10v-ot? Tehát úgy használni mint egy "csokit", csak itt egyfelől van a nyílás? Vagy ez nem jó ugy?
-
Olvastam már azt az írást, csak azért tettem be ide a poti adatait, mert nekem ilyen számok nem mondanak semmit
Meg van itthon egy rakat nemhasznált elektronikai cucc, és ha már egyszer egyikben találnák egyet-kettőt, ami jó, mégsem kellene költenem rá.Holnapra összeszedem ami van, és jövök megint
-
Üdv!
Találtam itthon két potmétert, de nemtudom milyenek, valaki ezek alapján tudja?
Egyiken ez van: P7653, 2K2A
A másikon ez: P7653, K47AJók lennének ezek arra a célra, hogy ventiket szabályozzak velük 12 és 5 volt között?
(tudom, pontos méretezés is kell hogy a ventik mekkora árammal dolgoznak stb.., de ugy elsőre gondoltam, hogy jók lehetnek, vagy teljesen felejtsem el)
-
Üdv!
Léghűtés topicban nemnagyon kaptam választ, ezért gondoltam megkérdezem itt, talán a sok elektronikai zseni tud valamit mondani
Szereztem egy hőfokszabályozós ventillátort, és szokásomhoz híven egy 12v-os adapterre kötöttem, hogy kipróbáljam. Hiba volt, mert egy pillanat alatt elszólta magát rajt az IC. Egy szép darabka kirepült a közepéből. Namost ezután megpróbáltam a gépben, és még mindig megy, viszont gyanítom, hogy szabályozni már nem szabályozza magát.
Nos, szerintetek működhet még ilyen eldurrant IC-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest