- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
(Bundás) #2487 üzenetére
Ez nemhiszem hogy szabályoz, mert 2 pines a venti... szal van a fekete + piros vezeték, több nincs.. szabályozáshoz a sárga is kellene sztem
2 venti azért lenne érdekes, mivel utánajártam a mostaninak és ez 3000rpmel pörög és állítólag 35-40 cfm levegőt szállít... na már most, ált egy 8cm venti nem szállít csak 25 cfm körül, de viszont halkak.. azért gondolom úgy hogy 2 venti megoldás lenne mert a 2ő biztosan átjáratná a levegőt... Most is poros, de következő kivételnél nagytakarítást fogok végezni rajta, és havonta 1* az egész gép takarítva lesz... -
Cxgrav
aktív tag
Ismét táp kérdésem lenne:
Szóval a minap szétszedtem a tápom... a tápventi egy 80*80*25ös, szal 8cmes 2,5 cm szélesUtánanéztem a ventinek, semmi hasznosat nem találtam róla, hogy mennyi levegőt is szállít, de ha odateszem a kezem fúj mint az állat.
Első kérdésem: Ha kicserélem a ventit kb. milyen lágszállításút vegyek?
Második: A venti 2 pines, de nem lehúzható a tápnak a paneljéről így elkell majd vágnom a vezetéket. Ha veszek 2db 8cmes ventit (sztem olyan 22-25 cfm a légszállítás, bár nem írja a Mistral) és az egyiknek vágok ki a táp oldalán helyet és oda felrakom, akkor elég ha a 2. ventit az alaplapi csatlakozóra kötöm vagy azt is közvetlen valahogy a tápra kéne?
Harmadik: A tápra érdemes felrakni oldalsó ventit, vagy inkább a táp hátuljára érdemes? (Nekem ott már nem fér el sajnos, mivel van felül egy 8cmes ventim a házon)
Köszönöm -
Cxgrav
aktív tag
válasz
Winner_hun #2470 üzenetére
Köszönöm neked is, Te is sokat segítettél
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
Winner_hun #2474 üzenetére
Nekem nem lesz rá szükségem.. megpróbálok a mostani tápomba 2db 1700as fordulaton száguldó 8as ventit beleoperálni.. 22-25dBa a hangjuk szal alig hallani.... (tudom mert 2db már van a házamban és nesztelenek
)
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
FireKeeper #2472 üzenetére
Értem... szóval akkor cask a földet + az áramot forrasszam a megfelelő helyre... oké
Köszönöm
-
Cxgrav
aktív tag
válasz
FireKeeper #2469 üzenetére
Eddig én is eljutottam.. csak a 2 pinesnek 2 vezetéke van ha jól emléxem, a 3 pinesbe meg 3
Akkor most a 3 pinesbe : föld/12V/5V?
És akkor hogy csinálok belőle 2 pinest? :d -
Cxgrav
aktív tag
Hali!
Tápmoddal lenne kérdésem. Ha a benne lévő 8cmes venti egy 2 pines csatlakozású, és ha azt lecserélem egy olyan 8cmes ventire ami 3pines, akkor én abból hogy forrasztok 2 pines csatlakozásút, ha az előzőről levágtam a csatlakozót?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged