- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
csá
én nem plexit vettem, hanem vmi kinéztre ugyanolyan csak kimondhatatlan nevű anyagot, melynek az az előnye a plexivel szemben, hogy vágás közben nem reped be
én fúrógéppel lyukakat fúrtal az oldallemezbe (kb 200-300) körbe a vágandó rész mentén
miután kiesett a nem kívánatos rész, a fúrófejet lecseréltem csiszolófejre és azzal szépítettem ki. az átlátszó lapot pedig ragasztóval fogattam fel a lemez belső oldalán -
dokar
addikt
A gép oldalába szeretnék pár ablakot. Az üveg törékeny, a plexi drága. Milyen anyagot keressek, ami olcsó és átlátszó?
-
dokar
addikt
csá mindenkinek!
vettem 2 UV csőt a gépnek, a probléma az, hogy ezeknek a kapcsolásakor a gép néha kikapcsol. mi lehet a baj? hirtelen nagy energiát vesz fel a 300W-os tápból? de akkor is csinálja, mikor kikapcsolom, tehát ekkor legtöbbször a gép is lelő. szal rizikós ki- vagy bekapcsolni a csöveket, mert legtöbbször a gép azonnal kikapcsol. help pls.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest