Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
razorbenke92 #21287 üzenetére
Köszönöm, hazahoztam a tápegységet. És itthon beleraktam a ezer forintos piaci számítógépembe, tőkéletesen üzemel vele. Nincs sercegő hang, de vilogó lámpa sincs.
Minden tőkéletes hibátlanul működik.Azt hozzá teszem a tápkábelt kicseréltem.
Úgy látszik a táp hibátlan talán még is nálunk van valam próbléma.
Egy régi paraszt ház és nyilván ezer éves a hálozatuk -
carl18
addikt
Üdv! Tisztelt tagok!
Igazság szerint ide írom ki a kérdésem, mert itt talán hamarabb kapok majd szakmai választ.
Igen érdekes és különös jelenség történt ma, szóval egy rég ismerösnek a számítógépét javítottam. Egy tápegység ventilátort takaritottam ki, és olajoztam újra.
Aztán számítógépet összeraktam és mikor a tápkábelt rádugtam a gépre már sistergő hangot adott ki a gép, + a szóbába is a konyhába elkezdtek villogni a led lámpák, amik alapjáraton égtek. Kb 5 percig csinálta ezt a vilogást, aztán elmúlt. De órák múlva, néha-néha folyton előjött ez a probléma.
Egy elég régi parasztházról van szó, amiben a vezetékek biztos ezer évesen lehetnek. Még lehet földelés sincs a hálozatban, én nem éreztem magam biztonságban.
Én még életem folyamán soha nem találkoztam ilyennel, de egyben biztos vagyok hogy ez így nem megbízható ebben a formában. Gondoltam még is csak jobb megkérdezni
De érdekes mikor a tápkábel egyenesen volt akkor működött a gép bekapcsolt és bejött a Windows is.Mikor rákérdeztem a falatt kábeleire, ö egyből azzal jött eddig működött és mióta én hozzá nyúltam, azóta nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest