- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
válasz
!Overdose! #3350 üzenetére
SZVSZ, a dekopír fűrész nem a legjobb. Nálam két penge is megadta magát, röpke 4cm vágás alatt. Másfelöl, ha sikerül ily módon kivágni utánna csiszolóval még egy darabig szenvedni kell vele.
A legjobb megoldás, ha nincsenek otthon szerszámaid és nincs kedved vele szenvedni: Legtöbb városban lehet, olyan helyet találni ahol kivágathatod lézerrel. Olyan mintára amilyet csak akarsz.
üdv_
deter -
deter
aktív tag
Köszönöm syn7h37ic és !Overdose!
-
deter
aktív tag
Helló!
Elöször is vágattam a házam oldalában egy téglalapot. Nem plexit tettem be hanem fekete rácsot. Ilyet:
Erre rászeretném festetni az alábbi képet: [link]
Eddig nincs is probléma. De a felirat és jel körvonalát szeretném belülről naracssárga ledekkel megvilágítani. Gondoltam a legegyszerűbb az lenne, ha egy áramkörön lennének a ledek. Csak én magam szabályosan ezen formákat nem tudom kimarni. Van erre valami lehetőség?
üdv_
deter
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged