Új hozzászólás Aktív témák
-
busaattila
csendes tag
Sziasztok Guruk!
Szeretnék a gépembe egy kicsi(10cm) csövet és egy nagy(30cm)-es cttf kék csöveket. Sajnos nem tudom, hogy hol lehet iyleneket kapni. nem zavar, ha külün-külön veszem meg őket, de mondjatok már legalább egy helyet, ahol lehet kapni kicsi kék neont. Szentesen vagy Kecskeméten vásárolnék inkább!
Más helyre az úttal együtt már nem érné meg az egész!
Remélem tudtok majd segíteni nekem!
Üdv:Atesz -
busaattila
csendes tag
Sziasztok Guruk!
Szeretnék a gépembe egy kicsi(10cm) csövet és egy nagy(30cm)-es cttf kék csöveket. Sajnos nem tudom, hogy hol lehet iyleneket kapni. nem zavar, ha külün-külön veszem meg őket, de mondjatok már legalább egy helyet, ahol lehet kapni kicsi kék neont. Szentesen vagy Kecskeméten vásárolnék inkább!
Más helyre az úttal együtt már nem érné meg az egész!
Remélem tudtok majd segíteni nekem!
Üdv:Atesz -
busaattila
csendes tag
Szevasz Cika!
Valójában nem derült ki a hozzászólásodból, hogy mi a csodának szeretnél 15V-ot mindenhova? Amúgy gyenge észrevételezésül mondom, ha így is szeretnél, akkor már miért készítedd el stabil 12V-ra. Szerintem nem kell trükközni a 15V-al. Egyenáramnál a lényeg, hogy stabil legyen, de ez tényleg nagyon maceráns, nem beszélve a szobában futó vezetékekről és trafókrol, ugyanis szerintem is több trafóra van szükség, ha mindent rá szeretnél kötni. Na, de azért hajrá, mert nem rossz ötlet, ha sikerül, ha nem, akkor legalább megprópáltad és ez a lényeg!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest