- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szaki@Pécs
tag
Ez így van, én nem is egy mindenhol működő megoldást írtam. Nekem, az én ventimnél (8CM-ES AEROCOOL ALUMINIUM) teljesen jól működik, abban a tartományban (1800-1900 RPM) ahol állítgani akarom a venti fordulatszámát finoman hangolható (hogy akkor éppen hány voltot kap fogalmam sincs) sz'al sikerült belőni, hogy halk legyen de levegőt is szállítson.
Más ventivel lehet, hogy tényleg nem fog ilyen szépen működni. -
Szaki@Pécs
tag
én úgy oldottam meg, hogy fogtam egy 1kiloohmos lineáris potit ( a boltban azt mondták ez a legkisebb), párhuzamosan kötöttem vele egy 100 Ohmos ellenállást, és ezt az egészet iktattam be a venti táp vezetékébe. nem pont 5-12V de müxik, aztán valami figyelőporggival (pl. Everest) szépen beállítod a kívát fordulatszámot
-
Szaki@Pécs
tag
Hi all!
Van egy asztali DVD játékos, aminek a kimenetét rákötném egy régi rádiósmagnóra (hátsó hangfalaknak) de a magnón nincs stereo bemenet, megpróbáltam a magnó panelján megekeresni a magnó felől érkező jelet, és arra kötöttem rá a DVDjátékos jelét, de az meg túl sok lett és ugyan van hang, de torzít még halkan is. Valami kapcsolási rajz kellene, amivel a jelet lehetne csökkenteni, hogy a magnó erősítőjének ne legyen sok. (gondolom a sima ellenállás nem jó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- OLED monitor topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged