Új hozzászólás Aktív témák
-
Cthulhu Dawn
őstag
Budapesten nem tud valaki valamilyen muhelyet ahol elolapi elembe CNC-vel tudnek vagatni?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #20658 üzenetére
Nevermind, kozben kideritettem, hogy hosszabb kabeleken nem tul jo ötlet a jumper.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
razorbenke92 #20657 üzenetére
-
Cthulhu Dawn
őstag
Sziasztok, tap harisnyazas projecthez gondolkodom, hogy a kabeleket is meretre vagnam, de 50 euros mdpc krimpelot csak ezert nincs kedvem venni. Van hazankban valami olcso alternativa, pl ez működhet?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8186 üzenetére
Köszi, ezt kerestem.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Valahol (lehet logout-on) olvastam egyszer egy cikket arról, hogy hogyan lehet polírozni a merevlemez tetejét, aki tudja hol van betudná linkelni?
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #8111 üzenetére
Erre valaki?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hello!
Mivel ez tűnik a megfelelő topiknak és a kérdésről külön totyik nincs ezért itt kérdezek. Tervezem, hogy nikkeleztetném a chipsethűtőmet, hogy jobban menjen az összes többi hűtőhöz, meg úgy az összkép is szebb legyen. A kérdésem pedig az lenne, hogy konkrétan ismertek e Budapesten olyan helyet ahol ezt biztosan megcsinálják?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest