- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Üdv.!
Hozzá nemértés okán kérdezném hogy működésre bírható egy régi de működő telefon egy pc-n futó szoftver megjelenítőjeként?
Adott egy Windows Lumia 520 aminek már nincs aksija ami talán a lényegi kérdés.
Ha lenne aksi, csatlakoztatom pc-re és már futhat is a szoftver képe.
Micro Usb csatlakozó
Telefon 3 érintkezői (jobbról-balra) + - és földelés
Gyári aksi 3.7V 5.3WhNyilván nem ez a megoldás de arra gondoltam hogy a micro usb csatlakozóról bekötném az aksi csatlakozót esetleg az usb 5V-ját csökkenteném a 3.7V körülire.
Ha építeni kell valamit akkor felejtős az egész mert teljesen távol áll tőlem a téma.
Tudom vegyek egy aksit és kész de jobb lenne ha fixen pc-ről menne. -
zodo
nagyúr
válasz
Sziszka_88 #7617 üzenetére
Szia! Látom elvagy.
Símán megoldható az elképzelésed, én is használtam már Zalman fan mate 2-t csak nem házventinél ,hanem videokarinál. Tökéletessen mükődött.
Kártyacsere óta viszont nálam is rendszerhútésbe jeleskedik. -
zodo
nagyúr
válasz
jaja1981 #7600 üzenetére
Tervem ,hogy ebbe a deck-be beköltőztetek egy pc-t.
Igen, a régi felíratokból párat iktatni ,helyükre újjat varázsolni.
De nem tudom ,hogy álljak neki ,mert még nem csináltam ilyet és ehhez hasonlót.
Nem akarom elrondítani ,inkább úgyhagyom. Ezért szivessen fogadok bármilyen ötletet.
Szerinted,ha jól ki van maszkolva a felírat akár fújhatnám is ?
Mondjuk elég pepecs meló lenne,gondoltam rá én is ,de a legjobb ötletem is csak annyi,hogy "negatívot" festek. Úgyértem,hogy minden felíratott lecsiszolok felmaszkolom a kívánt szöveget és festés.Végeredmény: alu színűek lesznek a felíratok és a régi alu "háttér" ,pedig akár fekete vagy bármi más csak így elvesztem az eredeti "alu dízánjt" -
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Beépíteném a pc-et egy régi deck-be ,de szeretném a deck előlapján megváltoztatni a "szitázott" festett felíratokat. Gondolom valami polírpapíral el tudom távolítani a megváltoztatandókat,de hogy tudnám az új szöveget felvinni? Ötlet ?
Szerk.: Aluminíum előlapról lenne szó. -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Itt is megkérdezném ,hozzánemértésem okán.
Tervem a következő: működőképessé tenni egy Pioneer CT-F2121 típusú deck ,kivezérlés jelzőit a pc-m hangkártyájáról hajtva.. Képek ezen a link-en , sajnos erről az egyettlen panelenról van minden vezérelve. (már amenyire én látom)Szerintetek ,megoldható az ötletem ?
Vagy teljessen felejtős egy átlagember számára ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Chrome
- Alkoholista nevelde
- Anime filmek és sorozatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mozilla Firefox
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest