- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozz12
tag
Ma beraktunk haverral 40cm (eléggé UV -s) kék ledszalagot egy NZXT M59 -es házba, azt kell mondanom, nagyon ütős lett. Kicsit szebben is lehetett volna rögzíteni, de így se rossz. Ajánlom mindenkinek, aki világítást akar a gépébe. Csak rá kell kötni a DC12V -ot, felragasztani (ajánlott mással is, pl. kábelkötegelővel rögzíteni) és ennyi. Kicsi, keveset fogyaszt, olcsó, jó.
-
zozz12
tag
válasz
Wind-Storm #11772 üzenetére
www.lomex.hu... amúgy raktáron csak USB B -s van, normál nincs raktáron (a honlap szerint), mindkettő bruttó 80Ft környéki áron van. Van még pl. HQ Videoban is.
-
zozz12
tag
válasz
Wind-Storm #11769 üzenetére
Ilyenkor elindul a vezérhangya....mi volna, ha jövőre, ha nem lesz MTH meghirdetve, csinálnánk egy modder/modding találkozót/versenyt? Vélemény?
-
zozz12
tag
Sziasztok!
Anno megdöglött a radikalmod oldal, örültünk/örültem, hogy van új és megint beindul a magyar modder élet, hát egy nagy sz@rt, hónapok óta ugyanazok a cikkek, nem tudok regisztrálni se. Vagy csak nálam van ilyen probléma? -
zozz12
tag
válasz
proci985 #10336 üzenetére
Átlátszó a hangszigetelés miatt nem lehet. Az Antec meg drága, mint a franc. És mint mondtam építeni szeretnék. És hogy miért? Mert egy olyan egyedi házat, szeretnék építeni ami megfelel az igényeimnek, különleges és még talán árban is jó. Kb. 15k -ra gondoltam. Úgy számoltam, ha nagyjából hagyományos méretű formájú lenne a ház, 45x20x45cm, akkor kerekítve 5 m2 üvegpaplan elég lenne, ami kb. 4000Ft (konkrétan 3kg 450g/m2 -esből, tehát még marad bőven). Ehhez 3kg poliészter műgyantát gondoltam, ami kb. 4500Ft.
Visszatérve az építés miértjéhez: egy olyan házat szeretnék, amivel (ha lesz egyátalán) az MTH -n is büszkén/nyugodtan meg lehet jelenni, tele van kisebb-nagyon praktikákkal, spécivel. A hangszigetelése és szellőzése is minél jobb. Kívül is, belül is látványos, egyedi. Mintaképek, ötletadók -
zozz12
tag
Sziasztok!
A radikalmod egyenlőre megdöglött (de már régóta szinte semmi nem történt), a fórum még megvan, de már-már az is halott...bennem viszont továbbra is él a "gépházat akarok építeni" gondolat. Teljesen házit, nagyjából minden igényt kielégítőt. Ehhez szeretnék segítséget és ötleteket kérni, mire érdemes figyelni, mit és hogy előnyös "beleintegrálni" a házba és mit érdemes elkerülni?
Elsődleges cél a halk üzem, a jó szellőzés és hozzáférhetőség/szerelhetőség alacsony ár mellet, ehhez jön a másodlagos, de mégsem elhanyagolható pöpec kinézet menüpont. Gondolom most sokan csóválják a fejüket, hogy mit akar ez a szerencsétlen, de úgy gondolom kisebb-nagyobb kompromisszumokkal megvalósítható ez a terv.
A házat üvegpaplan+poliészter műgyanta párosából tervezem elkészíteni, 3+1 rétegben, laminálással. (a 3 réteg alkotja magát a házat utána egy több anyagból álló hangszigetelés és erre jön a +1 záróréteg) Aztán kialakítom a nyílásokat, felpolírozom az egészet, festem és kész is.
Az az óriási probléma jutott eszembe, hogy az üveg nem fog statikusan feltöltődni, kisülni és tönkretenni a hardvereket? Ha ez fennáll, hogy lehet teljesen, 100% -osan megszüntetni ezt a jelenséget?
Milyen problémák merülnek fel egy gyári háznál, amire azt mondjátok, jó volna kiküszöbölni vagy jó volna valamivel kiegészíteni?
Milyen elrendezést érdemes alkalmazni? (PSU, alaplap, HDD, ventik, ODD) Tehát mi hova kerüljön, merre nézzen a nyílása, stb.
Mi kell bele mindenképp és mit érdemes kihagyni?
Bármi ötletet, tippet, megoldást, stb. szívesen vennék!Köszi!
UI.: bocsi a hosszú hsz. -ért és remélem jó topikba írtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged