- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Van egy moduláris silverstone tápom, amihez szeretnék egyedileg harisnyázni kábeleket. Lehet valahol kapni kis hazánkban ilyen konnektorokat? Ami kellene egy alaplapi 24 pines táp, egy 4 pines cpu táp, egy 6 pines pcie táp.
Gondoltam megveszem a konnektorokat, kábeleket külön és én rakom össze méretre szabva, harisnyázva.
Kivitelezhető a dolog vajon?
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
(Előre is leszögezném, hogy semmi közöm az elektronikához, szóval teljesen laikus vagyok a kérdésben.)
Azt vettem a fejembe, hogy kell nekem egy meghajtó panel karakteres lcd kijelzőhöz, amin keresztül a párhuzamos portot lehet kivezetni usbre. Találtam is erre vonatkozó diy projekteket, sőt úgy néz ki, hogy sikerült is beszereznem egy nyákot hozzá, csak az alkatrészeket kellene megvennem, de sajnos nekem ezek a kondik, ellenállások stb. kínaiul vannak. Tudna nekem valaki segíteni (akár privátban is) ezzel kapcsolatban?
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Ilyen házam van. Szerintetek van olyan cucc (mondjuk ventiszabályozó), ami pont jó lenne az ODD nyilásába?
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok,
azt szeretném megtudni, hogy össze lehet vajon kötni a procihűtő fan-kontrollerét a ház előlapi fan-kontroller szabályozóával? A ház egy ExtremeEngine 3T moldex 4-es csatival, a procihűtő meg egy Zalman CNPS9500A LED (amihez egyébként is adtak egy két állású fan szabályozót, de azt a ház külsejére kellene kivezetni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest