- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
PlayMax #21835 üzenetére
Szia!
Ha ezzel a 3pines ARGB csatival van szerelve minden, akkor jó lesz.
Eredetileg azért nem írtam, mert meglátva ezt a ROG Herculx cuccot két dolog jutott eszembe:
1) Sehol nem találtam, hogy milyen interfésze van. A specifikációba a linkelt honlapon a fontos részek ott vannak, hogy Federal Communications Commission és az Industry Canada által hitelesített termék DE az nincs, hogy milyen táplálása, mennyi fogyasztása, milyen vezérlése van.
2) Elnézve ezt a cuccot nem gondoltam, hogy ezek az 1-pálcás kínai távirányítós dolgok szóba kerülhetnek. -
Kernel
nagyúr
válasz
PlayMax #18676 üzenetére
Vannak, akik épp az egyágast részesítik előnyben, noha az nem teljesíti az ATX-szabvány említett elvárását, ha jól tudom. Mindenesetre én inkább az elektronikai oldaláról ismerem a témát, de nem pont a PC-tápok a szakterületem, túl sokkal nem találkozom.
De van topik, ahol célszerű lehet érdeklődni, mert jobban ismerik az egyéb felhasználói szempontokat:
-
Kernel
nagyúr
válasz
PlayMax #18670 üzenetére
A benne található IC-k típusára rákeresve sokszor kiderülnek dolgok, jobb híján (rajz híján).
Feszültségstabilizálás magától értetődő ilyen tápoknál, sőt az ATX-szabvány elvárja a Power Good jel előállítását is, amihez tartozik egy feszültségfigyelő áramkör is.
Szekunder áramfigyelés nem mindig van, de a jobbfajta, illetve nagyobb teljesítményű tápoknál 12V kimeneten lehet sönt, 12V áganként is.
Primeroldalon viszont minden esetben van védelem, ami a kapcsolótranzisztorok áramát figyeli. Ez az áram pedig az össz. leadott teljesítmény függvénye, tehát az 5V terhelése is beleszámít, illetve zárlatra is le kell állnia.
Mindamellett a 12 V kimenet 20 A-ben maximált ágakra bontását épp biztonsági okból találták ki, hogy hiba esetén lehetőleg ne izzítsa fel a drótokat. A szóban forgó tápegység egyben 42 A, tehát gyilkosabb ilyen szempontból. De attól még a gyakorlatban vállalható.
-
GG888
senior tag
válasz
PlayMax #18668 üzenetére
Mivel a gyártóknak jó szokása 93 helyen feltűntetni, hogy hűűű de nagyon surge protection, meg minden hasonló beépített védelmet, itt meg egy árva szó nem esik róla, így ha fontos szempont a túláram-túlfeszültség-stb. védelem, akkor mást keresnék. Sima rövidzárvédelem gondolom azért ebben is van, de nagyobb összegekben nem fogadnék rá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest