- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
dajkapeter #21479 üzenetére
Jönnek azok, nem kell érte menni, elég csak leugrani Röszkéig!
-
Rick4
félisten
válasz
dajkapeter #21477 üzenetére
Hm, én 50-60 ezret vezetek, és nem is rossz autókkal, de nem az a baj, hogy én tudok-e vezetni, hanem hogy mikor rántják elém a kormányt, mert nem arról van szó, hogy én töröm össze az autót, hanem ha törik, megyek-e másnap a saját lábamon, vagy épp amputálják, esetleg a mellettem ülő túléli-e... Na mindegy, láttam én már embert meghalni az úton, én megteszek mindent azért, hogy ne így végezzem, pláne a szeretteim se! De te tudod, nekem csak egy életem van, igyekszem vigyázni rá, és ez nem pénzkérdés, pláne nem a fogyasztói társadalom kérdése.
Naszóval hoztam már sok ventit az usából lószállítós utánfutókra, kicsit bonyolultabb ott akérdés, mert klíma nincs, a lónak meg érzékeny a bőre. Ha bele akarsz merülni, akkor ez a legegyszerűbb megoldás, innen választasz egyet, és beépíted. [link]
Ezek autóba való ventik, a csapágyazás, a túlfesz, és minden más is ahhoz a körülményhez van tervezve, más lehet halkabb, de jobb biztosan nem....
Hja, ha nem kell a rendes szellőzés, de a 206-os olyan csendes a pályán, hogy ezek fontosak, akkor a legyezőt tudom javasolni a csomagtartóba ültetett turbános szerecsennel, az még csendesebb... -
Rick4
félisten
válasz
dajkapeter #21475 üzenetére
Keress rá a "dog box cooling" kifejezésre, és lesz millió meg egy találat. Első körben autóba való ventit vennék, 2-3 ezrekért vannak ablakra felcuppantható, szivargyújtós cuccok, egyrészt az ottani poros környezetben is mennek sok évig, másrészt van szivargyújtó csatijuk, így egyszerűen be lehet tenni, autópályán megállva úgyse kell mennie, hiszen akkor fel kell nyitni hátul, és ki kell engedni a kutyákat egy pici zöld felületre.
Én első körben cserélném azt az autót, ezeket ma már csak valami 10-20 km-es ovijáratnak lenne szabad használni, semmiféle biztonság nincs benne. Ha a klíma nem hűti le azt a pici utasteret, akkor azt a klímát szervizeltetni kellene, és akkor rendesen fog működni.
Másrészt ha marad, sötétíteném a hátsó üveget, hogy a meleg se jusson be. -
Algol
senior tag
válasz
dajkapeter #18205 üzenetére
A megadott linken állandó áramú (áramgenerátoros kimenetű) kapcsolóüzemű tápegységek láthatók. A kimenő áram hullámosságának (ami egyébként is kicsi lehet) olyan nagy a frekvenciája, hogy azt a szem nem érzékeli.
Ha a kompakt izzók fényét nem látod vibrálni, akkor a LED fényét sem fogod. -
Lompos48
nagyúr
válasz
dajkapeter #18205 üzenetére
Egy LED annyira vibrál, amennyire a meghajtó árama pulzál. Tehát egyenáramról hajtva nem pulzál(HAT).
-
jaja1981
addikt
válasz
dajkapeter #7980 üzenetére
Az USB-n 5V van és 0,5A-t tud.
Ezt a 0,5A-t ne lépd túl/USB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest