- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
Szevasz
Kösz az infót! Ja, párszor már én is tekergettem, de még máig sem untam meg, legfeljebb időnként félre teszem, de később aztán megintcsak nekilátok. Amint látom, ezek a kapcsolások ugyan olyanok, mint a kisebbek, csak nagyobb teljesítményben. Olyan változatot ismersz e, amelyik szintén ilyen kisfeszültségű, egyenáromú előtét, de a csö fütését is használja. Az energiatakaréskos 220V-os kompakt lámpák szerkezete ilyen, csak nem kisfeszültségben. Ha kültéri, hideg korülmények közti használatra szánom, akkor nem árt ha fűt is, legalábbis ezek a fűtés nélküli változatok 5-10 fok alatt már nehezen, vagy egyáltalán nem gyujtanak be. Persze az is lehet, hogy ami nekem van, annak tul kis teljesítményű az előtéte és hidegben ezért nem működik és nem ennek a fűtés nélküli módszernek a hibája. Javíts ki, ha valamit nem jól látok!
Üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Küszöbön az androidos PC-k
- Óra topik
- Gumi és felni topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Tőzsde és gazdaság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest