Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
válasz
togvau
üzenetére
"Tv-k, pc ugyan abba a minden védelmes elosztóba vannak dugva, földelt konnektorba. Föld és 0 között nincs feszültség."
Attól még lehet szakadt a földelésed a konnektorba vagy valahol a hálózatban, vagy a "földelt" konnektorba eleve nincs is bekötve. Elsőre itt néznék körül. -
inf3rno
nagyúr
válasz
togvau
üzenetére
Utánaolvastam egy kicsit az én szintemen, és van ilyen "voltage bleeding", ha hibás valamelyik alkatrész és érintkezik a PC házával, akkor esetleg az okozhatja, tehát pl táp, alaplap, videokártya. Ezen felül esetleg még lehet, hogy rossz a földelése a PC-nek vagy TV konnektorának. De ez tényleg csak találgatás. Azért kíváncsi vagyok, hogy mi ez, ha túléled, akkor majd írd meg.

-
inf3rno
nagyúr
válasz
togvau
üzenetére
Hát ilyenről még nem hallottam. Lehet, hogy az elektromos hálózat életveszélyes nálatok, és nem is a PC-vel van a gond. Az is lehet, hogy táp hiba, vagy valami teljesen más. Mindenesetre én nem kockáztatnék több áramütést a helyedben.
A multiméterrel a földelés és a PC háza illetve a földelés és a TV között kéne megnézned, hogy van e feszültség. Az alapján ki lehet találni, hogy melyikkel van a hiba. Viszont talán jobb lenne, ha villanyszerelő csinálná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- A VRAM sávszélesség titka: tényleg ez a teljesítmény kulcsa?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Házimozi belépő szinten
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- World of Warships
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő